Stilianosban babaúszás mennyibe kerül? Aki odajár, mondana róla véleményt?
4000 körül van egy alkalom.
Nem rossz, de sok múlik azon, hogy éppen ki tart órát. Van, aki úgy pörgeti, hogy ipari futószalagnak tűnik az egész. Ledarálja a mondókákat, mire a babák felfogják mit csinálnak, már vált.
De van nyugodtabb tempójú is, vele jobb.
Bár, ahogy néztem, a babák leginkább a vizet szeretik csapkodni és nézni, ahogy fröcsöl :)
Dunakeszin 19000 Ft-ba kerül az 5 alkalmas bérlet, 2 hónapon belül fel kell használni. 9 hónapja hordom a fiamat, rossz tapasztalatom még nem volt. Mindenki maximálisan kedves, segítőkész. Ha egyedül megyek a babámmal, a végén amíg felöltözöm bent szoktam hagyni az oktatónak, addig ő játszik vele, vigyáz rá. A mi oktatónk egy tündér. Egyszer más helyettesítette, nàla én is éreztem amit az első írt, hogy csak úgy melóból nyomta, ledarálta az egész órát. De ő is kedves volt, csak más.
Pestre vagy Keszire járnátok? Egyébként nyugodt szívvel ajánlom. Tiszta, gyönyörű, vidám a hangulat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!