Hány gyermeketek van illetve hányat szeretnétek még? Miért?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 13:09
1/14 anonim válasza:
Eddig 1 kisfiam van, 8 hónapos lesz a jövő héten, még 1-et vagy max. 2-őt szeretnénk. Csak azért mert úgy lennénk boldogok. 2 vagy 3 gyerekkel. Mindig is úgy gondoltam, hogy 2-3 gyerekem lesz. Mi 4-en vagyunk testvérek.
2/14 anonim válasza:
Egy lányunk van,és még egy babát szeretnénk majd. Miért?
Mert jó ha van tesó!
3/14 anonim válasza:
Nekem 1,5 éves a kislányom.És szeretnék neki egy kistestvért de csak egyet!Most egy picit visszamegyek dolgozni de 2-3 éven belül jöhet a tesó.
4/14 anonim válasza:
Nekem egy van, és nem is tervezünk többet. Nem tudom miért, de hálistennek a férjemmel egy véleményen vagyunk e kérdésben. Talán azért, mert félünk attól, hogy hogy fogjuk tudni őt (őket) elindítani 20 év múlva? Lehet. Nem tudom az okát, nem is keresem.
5/14 anonim válasza:
1 fiam van, szeretnénk még egy babát. A legfőbb indok az, hogy mindig is 2 gyerekre vágytam, így olyan csonkának érzem a családunkat, érzem hogy ő hiányzik de nagyon!
6/14 anonim válasza:
egy ovis lányunk van, még egyet szeretnénk, ha összejön. azért, mert az jó, ha van tesó, viszont kettőnél többre nem futná sem az időmből, sem az energiámból.
7/14 anonim válasza:
3 gyerekünk van, és többet nem szeretnénk. Tizenéves korom óta ennyit szerettem volna, teljesült, és többet semmiképpen nem vállalnánk.
8/14 anonim válasza:
egy kisfiam van,aki hétvégén lesz 6 hónapos.szeretnénk neki kistesót,de még hadilábon állunk apával hogy mennyit,mert ő 1 gyereket szeretne még én meg 2 kistesót a fiamnak.én mindig is nagy családot akartam,mert abba nőttem fel(5en vagyunk testvérek).persze a páromnak is igaza van mert mindig mondja h az anyagiak.de álmodni azért lehet,nem?majd az élet eldönti.
9/14 anonim válasza:
Egyszem lánykám 1 éves, valószínűleg nem lesz testvére.
Nem vagyok túl fiatal már, férjem sem szeretne több babát.
10/14 anonim válasza:
Egy 21 hós kisfiam van, és nagyon szeretnénk egy kislányt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!