Szerintetek lehet/érdemes még így szoptatnom, vagy hagyjam és kapja tovább a tápszert?
Ha nem gyujtasz ra, sztem nyugodtan probald meg.
De nem tudom, h ez normalis, h visszajott a tej, ennyi ido utan?
Látom, itt is tombol az intelligencia ...
Ugyan mi rosszat írtam, hogy muszáj volt lepontozni???
2-es voltam ...
Szülés ill. szoptatás után normális, hogy néha van még picike tejed. Ha megpróbálnád kifejni, látnád, hogy ez vízszerű, átlátszó valami, max. pár csepp. Amit te soknak érzékelsz, az nem sok, legfeljebb 2-3 ml.
10 hónapos izgő-mozgó, napirenddel rendelkező babánál én már nem kezdenék tejszaporításba, rengeteg idő, pénz, energia. Ezután attól lennél ideges, hogy nem megy.
Ráadásul, a legnagyobb buktatója a dolognak, maga a baba, mert rég leszokott a mellről, nem hiszem, hogy visszaszokna cicire szopizni.
Ez a hajó már elúszott, ne legyen bűntudatod, ügyesek voltatok, kapott anyatejet a legfontosabb időszakban, az elején. Maradjanak meg a nyugis mindennapok, sokkal fontosabb, mint a néhány csipp-csepp anyatej.
A menzeszed megjött már? Lehet, hogy amiatt fáj a melled. Én mióta másodszor szültem, be volt gyulladva a mellem, azóta minden ciklusban fáj az a cicim, ott, ahol a gyulladás volt. A hormonok is rendeződnek.
Azért zuhany alatt nem árt egy önvizsgálat, nincs-e fájdalmas, kemény csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!