Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Homeopátiás golyók csecsemőknek?

Homeopátiás golyók csecsemőknek?

Figyelt kérdés
Az nem okoz gondot, hogy a homeopátiás golyókban mennyi cukor van?
2015. máj. 5. 06:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Először is fogalmad nincs, milyen homeopátiás szert készül adni a kérdező, mivel nem írta le. Én írtam, hogy Sedative PC-t kapott a gyerekem.

Össze kellett törni és cumira kenni, így szopogatta. A gyerek orvosunk javaslatára kapta, aki mellesleg orvos és homeopata.

Saját magadnak mondasz ellent:egyszer le akarom nyugtatozni a gyereket aztán placebo az egész. Döntsd el mégis mi a véleményed, mert így komolyan se tudlak venni.

Én is bemsolnam ide a beteg tájékoztató egy részét, jó? Csak mert neked valahogy nem ment pontosan. A kedvedért ugyanarról az oldalról, itt a link is hozza: [link]

2. Milyen betegségek esetén alkalmazható a Sedatif PC tabletta?

A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése szorongás, érzelmi labilitás, ingerlékenység, valamint alvászavarok esetén, különösen túlhajszolt egyének, hiperaktív gyerekek és idős betegek esetében.

Megnyugtatasodra közlöm, hogy a gyerekem azért kapta, mert teljesen kimerült volt, mivel csak fel órákat aludt, aztán felebredt, fel órát sírt aztán újabb fel óráig aludt. Enni alig evett, a fejlődése nem volt megfelelő. Választási lehetőség az infúzió és altatás vs homeopátia volt. Nekem evidens volt, hogy az enyhe módszert próbáljuk meg. Egy hét után el is hagyhattuk. Azóta is használunk homeopátiás szert, méghozzá Oscillococcinumot, ami nyilván szinten placebo, de nagyon nem érdekel, ha ennek köszönhetően a most 12 éves gyerek soha, értsd szó szerint SOHA nem volt megfazva.

2015. máj. 10. 05:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Először is, ha nem volt sok választásod, és a kevésbé rosszat választottad, jól tetted, a te helyedben én is ezt tettem volna! Másodszor a placebóval arra utaltam, ami egyértelműen le van írva a betegtájékoztatóban, a neve pedig bennem rossz érzést kelt, ha kisbabáról van szó! Erre próbáltam utalni és nem téged akartalak kritizálni! Bár a kérdező szándékait nem ismerjük, tapasztalatból tudom, hogy sokan úgy vannak vele, sír a gyerek, adjunk neki valamit, hogy elhallgasson. És mivel gyógyszert nem kap, marad a vény nélküli meg a homeopátiás! Van, amikor nincs választásod, de csak, hogy ne hidd, hogy a levegőbe beszélek: az én kislányom az első 4 hónapban, akkor aludt, ha a kezemben volt, ha leraktam (mert elmentem wc-re, bár máskor nem is raktam le, mert inkább nem ettem és nem aludtam, csak ne kelljen lerakni) sírt! 24 óra alatt aludt 1,5 órát 3-5 percekre elosztva, bár enni evett! És a világ b*romsága, hogy a lányok nem hasfájósak, 4 hónapos koráig, minden este 6-8-ig szenvedtünk, mégsem tömtem semmivel, kapott infacol-t és együtt kibírtuk, ketten! De sajnos tapasztalatból tudom, hogy sokan vannak vele úgy, hogy adjunk valamit, csak maradjon csendben! És ezt nem arra értettem, amikor nincs más választásod!

2015. máj. 15. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!