4 hónapos baba étrendje hogy legyen?
Figyelt kérdés
Már 3 hónaposan a gyerekorvosunk mondta, hogy kezdjem el adni neki a répa/krumpli/alma pépeket tízóraira és uzsonnára, ugyan nem akartam felülírni azt amit az orvos mond, de kicsit korainak éreztem, úgyhogy akkor nem kezdtem el neki adni ezeket. Most hogy 4 hónapos és ilyen kortól már a boltban is lehet kapni mindenféle pépeket, elkezdem. Amúgy tápszeres, anyatejet egyszer kap egy nap, akkor is tápszerre kiegészítve. Szóval hogy alakítsam az étrendjét? Ötször eszik egy nap.2015. máj. 3. 13:42
1/2 anonim válasza:
ha most kezded el akkor nem igen kell alakítani. 10 órakor kostoltass vele gyümit. de ne bébikajákat, csak 1 ízt kezdetben, hogy kiderüljön, nem allergiás vagy nem érzékeny-e rá. első nap 2 kanál, másnap 4... szép lassan. 2-4 hét lesz mire a 10órai kiváltod, utána meg jöhetnek a zöldségek, ha már kóstoltattad azokat, akkor jöhetnek a bébikaják ebédre vagy uszira
2/2 Wiky93 válasza:
Így van..ha még csak most kóstoltatod nincs mit kialakítani..
Tízóraira vagy ebédre a tápszer előtt vagy után kóstoltasd meg vele az almának a levét. Ez tartson el 3-4napig, aztán jöhet az almapép ugyanígy és sorjában.
Kislányomat 3,5 hósan kezdtem hozzátáplálni, 2hét alatt váltottam ki a tízórait, meg ebédre kap főzeléket+tápszert, jövőhéten lesz 4,5 hós.
Reggel tápszer, 10órai gyümi, ebéd főzelék+tàpszer, uzsi tápszer, vacsi tápszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!