Tapasztalt Anyukák! Normális ez? Bővebben lent.
Kislányom 5,5 hónapos (anyatejes), már eszeget almát. Egyik nap délután kapott egy felet, este borzalmas hasfájás. Almától lehetett? Az volt a baj, hogy délután kapta?
Tegnap előtt óta pedig alig kakil. Egyik nap semmi, másik nap 1* egy nagyot, de nem anyatejes, hanem inkább kenőcsös. Látszik, hogy nem érzi olyan jól magát. Mit csinálhatnék? Ne adjak Neki almát (azóta nem kapott) vagy csak szigorúan délelőtt?
Ez minden új étellel így lesz?
És a kaki változás mi lehet? Attól lehet kenőcsös, hogy nem kakil 2-4* egy nap?
Amúgy kekszet lehet adni ilyen pici babának is?
Szerintem ne adj neki almát, ha úgy látod, nincs jól tőle. Nem lesz így minden étellel, lehet, hogy spec az almát nem bírja. De leginkább az lehet, hogy most még kicsi a hozzátápláláshoz, ezt látod rajta, nem megy neki a másféle kaja megemésztése, várnék a helyedben még néhány hetet mindenképp.
Kakiláson ne izgasd magad, tök normális, hogy két napig semmi.
Beszoktam tenni mikróba. :-)
A védőnőnk gyakorlatilag lesz@rja, hogy mi van a Lányommal. Innen szoktam "felcsipegetni" az infónkat. :-(
Minden hasznos tanácsot szívesen veszek és köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!