Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák! Normális...

Tapasztalt Anyukák! Normális ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kislányom 5,5 hónapos (anyatejes), már eszeget almát. Egyik nap délután kapott egy felet, este borzalmas hasfájás. Almától lehetett? Az volt a baj, hogy délután kapta?

Tegnap előtt óta pedig alig kakil. Egyik nap semmi, másik nap 1* egy nagyot, de nem anyatejes, hanem inkább kenőcsös. Látszik, hogy nem érzi olyan jól magát. Mit csinálhatnék? Ne adjak Neki almát (azóta nem kapott) vagy csak szigorúan délelőtt?

Ez minden új étellel így lesz?

2010. febr. 22. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet túl savas volt az alma. Próbálj másfajtát!
2010. febr. 22. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Keverj az almába kekszet,az elveszi a savasságát,és jobban is szeretik a picik.
2010. febr. 22. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:

És a kaki változás mi lehet? Attól lehet kenőcsös, hogy nem kakil 2-4* egy nap?

Amúgy kekszet lehet adni ilyen pici babának is?

2010. febr. 22. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne adj neki almát, ha úgy látod, nincs jól tőle. Nem lesz így minden étellel, lehet, hogy spec az almát nem bírja. De leginkább az lehet, hogy most még kicsi a hozzátápláláshoz, ezt látod rajta, nem megy neki a másféle kaja megemésztése, várnék a helyedben még néhány hetet mindenképp.

Kakiláson ne izgasd magad, tök normális, hogy két napig semmi.

2010. febr. 22. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
az alma amúgy elég rendesen fogja a hasat, ettől is lehet a változás.
2010. febr. 22. 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! A védőnő tanácsára kezdtem a kóstoltatást, mert kezd kevesebb lenni a tejem. Amúgy szívesen eszi, de ha tényleg így megkínozza, eszem ágában sincs próbálkozni!
2010. febr. 22. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő tanácsolta, hogy mikróba tedd be fél-1 percre az almát, így a savassága is elvész, puhul is és édesebb is lesz az íze. És igaza lett!
2010. febr. 22. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
A répa-krumpli főzeléket nem tanácsolta a védőnéni, hogy próbáljátok ki? Az szerintem kímélőbb táplálék, mint az alma.
2010. febr. 22. 21:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Beszoktam tenni mikróba. :-)

A védőnőnk gyakorlatilag lesz@rja, hogy mi van a Lányommal. Innen szoktam "felcsipegetni" az infónkat. :-(

Minden hasznos tanácsot szívesen veszek és köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!