Szörpöt ihat 10 hós baba?
Figyelt kérdés
Nem állandóan ezzel itatnám csak néha szeretnék neki adni2008. aug. 28. 22:29
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen? Nem ne szoktasd a édes ízhez túl hamar. Élt a szörpök cukorral és a bolti pedig tartósítószerrel készülnek. erre nincs szüksége a szervezetének. Adj inkább gyümölcsleveket neki, kiváló baba levek vannak illetve adhatod a sárgasépa-sárgabarac-őszis kubut.
2/7 anonim válasza:
Én már adtam az enyémnek, pont a dédinél voltunk és elfogyott a teája, ott meg csak szörp volt hirelen, de isteni finom házi meggyszörp. Hát na ná hogy adtam neki. Néha nyugodatn adhatsz. Én vettem itthonra is, sajnos nem házi, de néha jó egy kis változatosság. Amúgy az én babám nem válogat, épp úgy megissza a teát, a gyümölcslevet, a zöldséglevet (kedvence a céklalé!!!), mint ahogy a szörpöt is.
3/7 anonim válasza:
Én nem adnék de ti döntitek el,3 éves unokahugomat is rászoktatták a szörpökre,nem is hajlandó a vizet meginni mert annak "rossz" ize van szerinte.A másik hogy a szörp tele van E betűvel erre nincs szüksége egy babának.A harmadik meg a cukor tuti fogromláshoz vezet.Miért nem ásványvizzel kinálod ha szomjas?
4/7 anonim válasza:
Harmadik válaszoló: akkor már miért nem csapvízzel? Az is víz, nem?
Amúgy az enyém azt is megissza, de a szörpöt is. Fő a változatosság :)
Üdv
második válaszoló
5/7 anonim válasza:
A másodiknak:még a csapviz is jobb mint az tartósitós szörp,egyébként meg mi bajod az ásványvizzel?
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy másnak hülyeségnek tűnik, de én nem szívesen állítok elő fölösleges szemetet, márpedig a megnövekedett ásványvízfogyasztás eléggé megdobta a műanyag szemét keletkezését is. Miközben ott folyik a csapból a víz. De ne offoljunk inkább.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat gyümölcslevet nem issza meg,vizet nagyon ritkán ,de azt nem is erőltetem mert én sem iszom meg.Teát szeretném változatosabbá tenni
2008. aug. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!