Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mehetek tüdőszűrésre ha...

Mehetek tüdőszűrésre ha szoptatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mehetsz, én egy hónapja voltam.Előtte tájékozódtam, hogy lehet -e, és lehet.

/Z/

2010. febr. 22. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem balest miatt volt mellkasröntgenem, kérdezz rá, nekem egy szopit ki kellett öntenem és a fagyasztóból pótolni. Előtte fejd le a tejed és azt add majd neki cumiból. Pár órával később pedig fejd le és öntsd ki.
2010. febr. 22. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Tavaly 1 hónapos volt a lányom, mikor nálunk volt tüdőszűrés és mehettem.
2010. febr. 23. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Anyatejleadó voltam, kötelező a tüdőszűrés. Nekem nem mondták, hogy öntsek ki egy adagot.
2010. febr. 23. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó író!

A tüdőszűrés NEM kötelező! Csak a rendszerváltás előtt vagyis 1990 előtt volt kötelező.....!

Ez volt az egyik első dolog amit eltöröltek! Mármint a "kötelező" jellegét, mert sérti az emberi jogokat.

Aki akar elmegy aki nem akar nem megy.....

2010. máj. 20. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Légy szíves olvasd el rendesen a válaszomat. Az anyatejleadóknak KÖTELEZŐ a tüdőszűrés, mert negatív tüdőszűrős lelet nélkül nem lehet anyatejleadó.

Egyébként pedig lehet, hogy önmagában nem kötelező a tüdőszűrés, de az éves üzemorvosi vizsgálatot, ami kötelező (ellenkező esetben a munkáltatót billentik fenékbe), nem csinálhatnák meg az érvényes tüdőszűrős lelet nélkül.

2010. máj. 20. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves anyatejeladó!

Amit a foglalkozásegészségügyi vizsgálathoz kötött "kötelező" tüdőszűrésről írtál,az is csak részben igaz.

Vagyis csak bizonyos foglalkozások esetében "kötelezhetik" az alkalmazottakat arra, hogy csináltasson tüdőszűrést.

Pl az orvosok és mindenféle egészségügyi dolgozók, élelmiszeriparban, vendéglátásban dolgozók....stb

De akinek semmi köze az egészségügyhöz, élelmiszeriparhoz, vendéglátáshoz, azok számára NEM kötelező.Vagyis a munkáltató NEM "kötelezheti" a tüdőszűrés elvégzésére.

Én sok olyan embert ismerek akik nem járnak egyáltalán tüdőszűrésre.(20-60 közötti korosztály)De persze nekik semmi közük az említett foglalkozások egyikéhez sem. Teljesen más területen dolgoznak.

2010. máj. 21. 03:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi ! De sajnos már nem szoptatok !
2010. máj. 21. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!