Azok a gyerekek valóban szebbek lesznek akiknek a szülei nagyon szerelmesek egymásba?
Figyelt kérdés
Rengetegszer hallottam ezt mindenhonnan de nem tudom mennyi igazság lehet benne. Meg, hogy van e hozzá bármi köze.2015. máj. 2. 19:17
11/15 anonim válasza:
Hát ezt nem tudom,de anyukám azt hallotta a terhessége alatt valakitől,hogy sok banánt kell enni,és szép lesz tőle a gyerek bőre,úgyhogy ő a 9 hónapban csak banánon élet:D
Állítólag szép is lett a bőröm,de a banánt azóta se bírom megenni:D
12/15 anonim válasza:
Szép szülőknek szép gyereke lesz,rondáknak,meg ronda...
13/15 anonim válasza:
a babák bőrének szépsége attól függ, mennyire hordja túl az anyuka. Amelyik babát túlhordják, az persze, hogy csúnyácska, ráncos bőrrel születik, hiszen a magzatmáz nagy része már addigra leázik róla, a magzatvíztől így ráncos lesz.
14/15 anonim válasza:
Tévedés! A szerelemgyerek nem zabigyereket jelent. A környezetemben senki nem ebben az értelemben használta és német nyelvterületen sem. Szerelemgyereknek egyértelműen a szép gyerekeket hívják még ott is. Erre több konkrét példát is hallottam, mert több okból is elhangzott már ez a szó az életemben, úgyhogy biztosan állíthatom. A zabigyerekere sohasem mondták, mondanák, hogy szerelemgyerek. Különben miért is lenne zabi-gyerek, ha a szülei annyira szerették egymást???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!