Ezt tényleg tudnia kell a 8,5 hónapos fiamnak?
Figyelt kérdés
Védőnő volt ma nálunk és kérdezte, hogy ha öltöztetésre kerül a sor, akkor tudja e már magától a fiam, hogy mi után mi következik és önállóan nyújtja e a kezét pl, hogy most a pulcsit adjam rá. Mondtam, hogy nem, sőt ha a felsőt húzom át a fején, bömböl. Erre csóválta a fejét.
Tényleg tudnia kell önállóan az öltösés menetét sírás nélkül kereken 8,5 hónaposan?
Le lenne maradva?
Egyébként megvolt a kúszás,mászás, ül, feláll, bútor mellett lépked...
Első gyerek, így nem tudom, hogy igaza van e a védőnönek, aggódjak e?
2015. ápr. 30. 09:28
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Még annyit, hogy pl. van olyan gyerek, aki már 13 hónaposan önállóan sétál, megy, de van olyan gyerek aki csak 16-18 hónaposan indul el önállóan. Nem egyformán fejlődnek!
12/14 anonim válasza:
A védőnőknek ez a specialitásuk, ezen aztán ne aggódj. Asszem az 1 éves státuszvizsgálaton van az a kérdés, hogy együttműködik-e, és amikor én megkérdeztem a védőnőt, hogy ez mit jelent, azt mondta, hogy annyit, hogy ha veszed le a naciját, akkor mondjuk a másik lábát is felemeli-e utána. De ez az 1 éves kérdés, nem 8,5 hós, és akkor sincs semmi, ha egy évesen nem csinálja.
13/14 anonim válasza:
15 hónapos a fiam és pár hete emeli csak a karját, ha lehúzom a pulcsit róla, vagy feladom rá. A nadrággal is ez a helyzet. Állva megkapaszkodik bennem és emeli a lábait a szárakba.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is a válaszokat!
Nem tudom, hogy miért kell paráztatni az embert, de így már tényleg nem foglalkozom vele!
Szép hétvégét mindenkinek! és boldog Anyák napját :)
2015. máj. 1. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!