Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek tetszik az Éda név? Ti...

Nektek tetszik az Éda név? Ti hogyan becéznétek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 27. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, olyan mintha lemaradt volna a V az elejéről, vagy Éva lenne elírva....
2015. ápr. 28. 20:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Amúgy ez egy régi név, az Edina név is ebből származik, az Évához nincs köze:D nekem nagyon tetszik, csak a becézés miatt nem a legszerencsésebb, mert pl az "Édi" kiskorban még oké, de felnőttkorban már nem annyira. Még gondolkodok rajta... :)
2015. ápr. 30. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Esetleg az Ida nem tetszik? Hasonló, de mégis kevésbé keverhető más nevekkel.
2015. ápr. 30. 12:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Az Ida annyira nem tetszik, mint az Éda:) Vagy a Heléna, vagy az Éda lesz a befutó:)
2015. ápr. 30. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Heléna vagy Éda? Te tényleg ennyire ki akarsz szúrni szegény gyerekkel? Akkor már inkább Éda, akkor csak furcsának fog tűnni mindenkinek, nem futóbolondnak :D 21 vagyok, nem vagyok begyöpösödve, de szerintem ez már túlzás.
2015. ápr. 30. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:

nem azt mondtuk, hogy köze van az Évához, hanem hogy az esetek felében minimum azt fogják hinni, hogy ez a neve...

szerintem a Heléna jobb, azt nem fogják keverni semmivel.

2015. ápr. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!