1 éves kisfiamat milyen naptejjel kenhetném be?
Figyelt kérdés
Nagyon drágát nem szeretnék,főkeg azért,mert nem fogyna el,jövő nyáron meg dobhatnám ki a lejárat miatt...viszont nagyon gagyit sem vennék,ami nem ismert márka.
Rossmann,Dm saját márkás termékei megbízhatók?
2015. ápr. 22. 22:18
11/11 anonim válasza:
A fiam 3 éves, és első perctől kezdve dm 30ast vettem. Egyszer olvastam valahol, hogy a 30-as és 50-es között minimális különbség van hatásilag, de éppen ezért az 50-be vegyi anyag kerül. No, akkor maradjunk a 30-asnál, gondoltam.
Aztán vhol láttam tesztet, h a dm-es jónak számit. Ára sem vészes, igy az van itthon mindig. Már máj.környékétől használjuk. Sosem égett le, és szép barna lett nyár végére. Én meg vagyok vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!