Változhat ez még?
Egy éves a lányom. Rettentően élvezi a társaságot, mindenkihez odamegy, bohóckodik. A 3 év alatti gyerekek extrán érdeklik, róluk alig lehet levakarni.
Ha bárki jön hozzánk vendégségbe, akár találkoztak korábban, akár nem, odamegy az illetőhöz és azonnal hatalmas vigyorral üdvözli.
Változhat még a későbbiekben ez az extravertált, társaságkereső magatartás?
Persze, ah belefut több olyan gyerekbe, felnőttbe, aki esetleg kudarcélményt okoz neki.
De az miért is lenne jó?
Őszintén szólva nem igazán értem a kérdést.
Hol olvastad, hogy az jó lenne?
Épp abban reménykedek, hogy megmarad ez a habitusa. Fontolgatjuk, hogy mennyi idősen kezdje a bölcsődét és kérdéses, hogy ez változik-e, vagy alapvetően ő korábban is örömmel menne közösségbe.
Oké, így már értem! :) A kérdésfeltevésed sugallja azt, hogy a változást óhajtanád. A "Szerintetek később is megmarad ilyennek?" kérdés üzenné azt, hogy szeretnéd, ha nem változna, ezért értettem félre. A válaszomat viszont továbbra is tartom.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!