Ha babádnak volt valamilyen fülbetegsége (pl. gyulladás) akkor hogy derült ki? Kaparta, gyűrte a fülét? Vagy túl sok fülzsír?
Hát gyanakszom, mert mostanában sokat gyűri a kis fülét. Igaz, általában este, amikor már fáradt és a kis szemét is dörzsöli. Azt gondoltam, hogy a fáradság jele, igaz, régebben ezt nem csinálta. Van, hogy szopi közben is gyűri. És ebben a fülében szerintem a normálisnál több a fülzsír. Legalábbis, amikor süt a nap és belenézek, akkor az egészet olyan sárga fülzsírosnak látom. Szoktam néha nyomkodni, mert egyszer azt mondták, hogy nyomjam meg és ha sír, a füle fáj, de nem sírt.
Mit tegyek? Vigyem a házi orvoshoz? Vagy a védőnő is tud valamit ez ügyben tanácsolni? (ma lehet, hogy megyek hozzá a Picivel)
Én pont a jövőhéten viszem tanácsadásra a kislányom és mondani is akarom a dokinak, hogy nézze meg a manóm fülét mert nekünk is húzgálja, tépkedi és a fülzsír is lehet sok.
Ilyet még nem hallottam, hogy fogzásnál is tépkedik, de ez nálunk most aktuális és lehet emiatt cibálja,
6,5 hós kislány anyucija:)
Mi is jövőhéten megyünk tanácsadásra, én is megmutatom majd. Remélem nincs gyulladásban a füle és tényleg csak a fogzás miatt van. Szegénykémnek most láttam, hogy ott a nagy pukli az ínyén. :( És napok óta sikítozik :(
6,5 hónapos kisfiú anyucija :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!