Ha egyetlen órát aludna a baba amikor ráérsz, ledőlnél, ha ki vagy merülve ennyi időre? (kb 10 hós)
Nekem néha 20 perc pihi is nagyon jól esik.
De volt hogy másfél órát aludtam és fáradtnak éreztem magam. Szerintem nem csak az időtartamtól függ.
Én hol ledőlök,hol nem,attól függ.
De ha nagyon ki vagyok merülve akkor lefekszem a kicsivel. Akár 30 perc szundi is jól esik,de van mikor sokkal rosszabb ha pihenek.
Nem értem igazából a kérdést. Mi mondjuk meg neked azt,hogy lefeküdj aludni ha pihen vagy sem?! Hát már csak tudod,hogy mi jó a szervezetednek:)
amikor ilyen rövid időkre elalszom kegyetlenebb a felkelés mint kora reggel, ezért nem tudom van e értelme
kikászálódol mint aki tonnákat cipel alig látok ela konyháig hogy egy kávét összekészítsek kitoporgok mint egy 100 éves suhintok egy halvány mosolyt a baba felé ls szóval kell vagy 10 perc mire talán észnél leszek.
ln is jártam így, nem dőltem le, mert azt hittem 1 óra lesz, erre bőven 2,5 órát aludt..
majd próbálom kiszámolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!