Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire jó a pihentetőszék?

Mire jó a pihentetőszék?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 11:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Pihentetőszéket válasszam vagy a bébihordót négy hetes a babócám melyik jobb neki?
2008. aug. 28. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk mind a kettő van. A lakásban, ha nem akarod magára hagyni a picit, pl. főzés, teregetés, akkor a pihentetőszéket használd. Azt is lehet állitani, fekvő, ülő állapotra. Abból mindent lát a gyermek. A babahordozót én csak a személykocsiba használom, mivel annyira kényelmetlen helyzetben tud benne ülni a lányom, hogy az borzasztó, de sajna kötelező, mert az ölemben nem utazhat.
2008. aug. 28. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
A pihenőszék szerintem kényelmesebb,könnyű benne vinni a babát a lakás különböző helységeibe vannak rajta játékok, esetleg hintázhat is. A bébihordozó is gyakorlatilag ugyanezt tudja és van olyan amit az autóba is be lehet kötni, így nem kell egy darabig külön autósülést venni.
2008. aug. 28. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak otthonra én piehnőszéket vennék, kényelmesebb, szabadabb. Ha kocsiztok is, és nincs autósülés, vagy nem olyan a babakocsi, akkor hordozót, mert azt lehet a kocsiba is bekötni. És nem kell külön autósülés, azt addig szerintem úgysem tudja szépen használni, amíg nem ül.

A pihenőszék viszont sokkal tovább használható , mint a hordozó, mert azt előbb-utóbb kinövi a baba.

2008. aug. 28. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

A pihenőszék nagyon jó találmány! Amikor ébren van a kisfiam, mindig abba teszem, és így szemmel tudjuk tartani egymást. Folyamatosan beszélek hozzá, ő pedig teli szájjal nevet. Nekem nagy szabadságot adott, mert hasfájós a picim, és eddig mindig kézben volt. Így viszont bármit tudok csinálni.

Arra figyelj majd, hogy tetszik-e neki a játék, ami rá van szerelve. Nekem igen sok időbe telt, mire rájöttem, hogy ezekkel a játékokkal még túlfárasztom őt, még nincs rá szüksége. Leginkább az én hangomra, arcomra, puszimra van szüksége, nem a játékokra. Szegénykét úgy lefárasztottam, hogy csak sírt, aludni nem bírt, én meg nem értettem. (6,5 hetes a babám.)

Persze lehet, hogy Nálatok másképpen lesz :-)

Szóval szerintem pihenőszék :-)

2008. aug. 28. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!