Milyen pelenkát vegyek? Szeretném viszonylag olcsón "megúszni" de azért legyen elfogadható minőségű! Valakinek van jó ötlete, anyukák?
Szerintem is jo a dm es pelenka. Mi is azt hasznaljuk.
6,5 hs kislany anyukaja
Szia!
Mi a pampers sleep& playt használjuk, nem anyagi megfontolásból, hanem mert ez az egyetlen, amit bir a babám bőre, gondolom a kamillakivonat miatt.
Mikor akciós akkor szoktunk egy kartonnal venni, igy az 2-3 hónapig elég.
Nekem eleinte (anyatejes kaki szinte minden pelusban) csak a pampers jött be, a többiből mindig kifolyt a cucc (ja meg még a liberóból nem, de az nem olcsó).Ha nem zavart volna hogy minden egyes kakinál mehetek a csaphoz a jó kis anyatejes kaki foltokat kiszedni a ruhából, akkor bármi más is jó.
Aztán nagyobb csecsemő korban nekünk jó volt a tescos is (amikor épp akciós volt jól feltankoltunk belőle, mert nagyon sokáig a maxi kellett méretre).
Még később pedig a libero 5-öst használtuk éjjelre (egyébként úszott a pisiben reggelre)nappalra meg "gagyibb" is jó volt pampers sleep and play (az mindig olcsóbb mint a másik pampers) tescos, dm-es rossmannos.
Sőt most újabban az auchanbna happy baby nevű pelust vettünk, féltem tőle h milyen lesz, de tök jó semmi baj vele.
www.liberofutar.hu
Nekünk ez nagyon bevált. A newborn-t mi 2,5hós koráig vettük, és akkor már a folyadékmennyiséghez kevés volt. Most a 2est hordjuk 4hós múlt, és van, hogy 12órát is rajta van, és nem folyik ki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!