Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát vegyek?...

Milyen pelenkát vegyek? Szeretném viszonylag olcsón "megúszni" de azért legyen elfogadható minőségű! Valakinek van jó ötlete, anyukák?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 12:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
33 hetes terhes vagyok,van még időnk de nagyon nagy aválaszték és nem tudom hogy a nagyon olcsó tényleg nagyon rossz?
2010. febr. 21. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Dm pelenka én most 27-forintért vettem darabját ( érdemes majd regisztrálnod a baba programba) Mindig van akció eredetileg 40 forintra jön ki darabja, de ha ügyesen vásárolsz, figyeled az akciót olcsón megúszhatod
2010. febr. 21. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is jo a dm es pelenka. Mi is azt hasznaljuk.

6,5 hs kislany anyukaja

2010. febr. 21. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
mi is a dm-eset használjuk, ha beváltasz rá 25%os kupont, akkor 100db csak 3000ft és aranyos dobozban adják, ami jó játékokat vagy bármit tárolni :-)
2010. febr. 21. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom,hogy van pampers és tescós.Éjjelre mindig pamperset kap,nappalra meg néha adok rá tescóst,ha tudom pl,hogy kakilni fog,vagy fürdés elött már csak 1 óráig kell,hogy bent legyen.Így is spórolok valamit azért.
2010. febr. 21. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a pampers sleep& playt használjuk, nem anyagi megfontolásból, hanem mert ez az egyetlen, amit bir a babám bőre, gondolom a kamillakivonat miatt.

Mikor akciós akkor szoktunk egy kartonnal venni, igy az 2-3 hónapig elég.

2010. febr. 21. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Nappal tescos pelenka,éjjel libero.A dm-es nekem nagyon nem jött be.Egyébként mikor még pici a baba,úgyis minden szoptatásnál kell cserélned a pelust,úgyhogy szerintem jó az olcsóbb is!Jó babavárást!
2010. febr. 21. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Dm-es és Pampers-t használunk, a többi balesetes..
2010. febr. 21. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem eleinte (anyatejes kaki szinte minden pelusban) csak a pampers jött be, a többiből mindig kifolyt a cucc (ja meg még a liberóból nem, de az nem olcsó).Ha nem zavart volna hogy minden egyes kakinál mehetek a csaphoz a jó kis anyatejes kaki foltokat kiszedni a ruhából, akkor bármi más is jó.

Aztán nagyobb csecsemő korban nekünk jó volt a tescos is (amikor épp akciós volt jól feltankoltunk belőle, mert nagyon sokáig a maxi kellett méretre).

Még később pedig a libero 5-öst használtuk éjjelre (egyébként úszott a pisiben reggelre)nappalra meg "gagyibb" is jó volt pampers sleep and play (az mindig olcsóbb mint a másik pampers) tescos, dm-es rossmannos.

Sőt most újabban az auchanbna happy baby nevű pelust vettünk, féltem tőle h milyen lesz, de tök jó semmi baj vele.

2010. febr. 21. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:

www.liberofutar.hu

Nekünk ez nagyon bevált. A newborn-t mi 2,5hós koráig vettük, és akkor már a folyadékmennyiséghez kevés volt. Most a 2est hordjuk 4hós múlt, és van, hogy 12órát is rajta van, és nem folyik ki semmi.

2010. febr. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!