Mik legyenek a legelső ruhatárában a kicsinek? Mire lesz még szükség?
Néhány body (kb. 5 db). Nekem a rövidujjúak váltak be. Rugik, abból is 3-5 db, nem kell több, mert gyorsan kinövi. Ha talpasat veszel, akkor nem kell külön zoknit venni. A nadrág + pici pulcsi nem túl kényelmes, mert felgyűrődhet, és állandóan igazgati kell. Én a rugikra esküszöm. De arra figyelj, hogy olyat vegyél, ami alól patentos, mert úgy könnyebb pelenkázni.
Sapi is kell, meg kabát (overáll), kesztyű, sál.
Textilpelust is vegyél, nagy hasznát fogod venni.
Így van. Nekem is volt kb 5 rövidujju lábatlan rugim, 4 hosszuuju hosszulábas rugim, 2 ujjatlan hosszulábas rugim, és ehhez voltak hosszuujas lábatlan rugik. Ezek kombinációja jó, én is iezekre esküszöm. A kisnadrág is jó a hosszujjas lábatlanhoz. De külön a póló csak felgyűrődik a babán, nem praktikus.
Azért legyen zoknid is, ha meleg van, elég az is rá.Vagy a harisnya, ha nem akarsz rugit adni rá.
Kissapka is kell, overál meg kesztyű majd csak télre.
TExtilpelus is legyen , én szeretem, ha mindenhol van, van 15, ez forog a mosásban.
Nagyjából...
De pár nap (max 2 hét alatt) te is megtapasztalod, hogy mi hogy jó, és tudsz a vásárláson idomítani. Sok minden nem kell, tényleg hamar kinövi:-)
Köszönöm szépen a segítséget.
A ruhákon kívül mikre lesz még szükségem?
Sok mindent olvasni, de ami ténylegesen kell majd és hasznát is veszem. Azokból is milyet ajánlatok?
Hol tudok jó fajta textil pelenkát venni?
Mindenhol csak olyan zérna anyagokból látok, azt a régi jó fajtát nem találok.
Budapest és környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!