Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik legyenek a legelső ruhatár...

Mik legyenek a legelső ruhatárában a kicsinek? Mire lesz még szükség?

Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Néhány body (kb. 5 db). Nekem a rövidujjúak váltak be. Rugik, abból is 3-5 db, nem kell több, mert gyorsan kinövi. Ha talpasat veszel, akkor nem kell külön zoknit venni. A nadrág + pici pulcsi nem túl kényelmes, mert felgyűrődhet, és állandóan igazgati kell. Én a rugikra esküszöm. De arra figyelj, hogy olyat vegyél, ami alól patentos, mert úgy könnyebb pelenkázni.

Sapi is kell, meg kabát (overáll), kesztyű, sál.

Textilpelust is vegyél, nagy hasznát fogod venni.

2008. aug. 27. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Így van. Nekem is volt kb 5 rövidujju lábatlan rugim, 4 hosszuuju hosszulábas rugim, 2 ujjatlan hosszulábas rugim, és ehhez voltak hosszuujas lábatlan rugik. Ezek kombinációja jó, én is iezekre esküszöm. A kisnadrág is jó a hosszujjas lábatlanhoz. De külön a póló csak felgyűrődik a babán, nem praktikus.

Azért legyen zoknid is, ha meleg van, elég az is rá.Vagy a harisnya, ha nem akarsz rugit adni rá.

Kissapka is kell, overál meg kesztyű majd csak télre.

TExtilpelus is legyen , én szeretem, ha mindenhol van, van 15, ez forog a mosásban.

Nagyjából...

De pár nap (max 2 hét alatt) te is megtapasztalod, hogy mi hogy jó, és tudsz a vásárláson idomítani. Sok minden nem kell, tényleg hamar kinövi:-)

2008. aug. 27. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget.

A ruhákon kívül mikre lesz még szükségem?

Sok mindent olvasni, de ami ténylegesen kell majd és hasznát is veszem. Azokból is milyet ajánlatok?

2008. aug. 27. 21:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Hol tudok jó fajta textil pelenkát venni?

Mindenhol csak olyan zérna anyagokból látok, azt a régi jó fajtát nem találok.

Budapest és környéke.

2008. aug. 27. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia.Bp.-en a MiniManó bababoltban tudsz jót venni,a XVI.Nagy Lajos kir. útján.De nézd meg őket. www.minimano.hu.Nagyon jó minőségű pelusaik vannak,több féle,én 20db-ot vettem,és csehországban gyártották.Azt ajánlotta ott a csajszi.Kell még fürdőlepedő,a dokiddal írasd fel-mert úgy olcsóbb- a fürdetőkrémet,popsikrémet,és a köldökcsonk ápolásához a cuccokat.Kell még vízhőmérő,olló,hajkefe,popsitörlő kendő.Egy vékonyabb és egy vastagabb takaró,babakocsi,hordozó-mózeskosár felesleges,abban úgy sem utaztathatod az autóban-,kis kád.Reméljük tudod szoptatni,ezért elég 1 cumisüveg teának,ha esetleg hasfájós és szüksége lesz rá.Én személy szerint nem szeretem a rugit,ezért nem is volt neki,de ezt majd te kitapasztalod,nem vagyunk egyformák.Úgy hirtelen ennyi.
2008. aug. 28. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs,az előző vagyok.Nem a XVI.ker,hanem a XIV.ker-ben van.Elírtam.
2008. aug. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!