Angliában élünk van egy három hónapos kisbabám. Nemrég közölte velem az egyik lány ismerősöm hogy kijönne hozzánk vendégségbe tíz napra. Hogyan mondanátok meg hogy ne legyen sértő hogy ne jöjjön?
Én is azt mondom, hogy nyiltan mond meg neki, hogy neked fejned kell két óránként így egyrészt nem jutna rá időd, másrészt meg ne haragudjon, de nincs plusz szobád. Egyébként tényleg rápakolhatsz még azzal, hogy sajnos este is kell fejned, mert a kicsi még nem alussza át az éjszakát, így a tejed este is termelődik, és ki kell fejni a maradékot, plusz hogy esténként mekkora ramazurit csap a baba:D
(Nálunk igaz is, hogy esténként jön a nyűgösség, hasfájás, miegymás. Egyébként én is Angliában élek és nekem meg egy 4 hónaposom van meg egy lassan 5 évesem. Tudom milyen az, ha nincs vendégszobád és a nappaliban kell elszállásolni valakit, akit nem is a legnagyobb örömmel fogadsz, nem te hívtad és át kell gyalogolni a nappalin, hogy kijuss a konyhába. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!