Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ingyenes sírásanalizáló app...

Ingyenes sírásanalizáló app iPhonera, nektek működik?

Figyelt kérdés

Nézegettem a whycry baby nevű sírásanalizálót, hogy ajándékba milyen lenne, meg esetleg magunknak majd, ha lesz baba, és már nagyon nem tudjuk, miért sír, és felfedeztem, hogy van iPhonera ingyenes app már (a kütyü elég drága).

Ti láttátok már, hogy van ilyen? Esetleg használtátok? (Hungry Baby, vagy cry translator neven elerheto a Biloop nevu cegtol). Kíváncsi lennék anyukák tapasztalataira, hogy tényleg pontosan jelzi-e, és elég e a programnak, ha 10 mp-ig közel tartod a babához?

Hasznos lehet egy ilyen dolog ajándékba? Ti örülnétek neki? (Nyilván nem mindíg kell használni, csak ha már tényleg nem tudod, hogy mi baja van)

#Sírásanalizáló
2015. ápr. 14. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a sírásban nem csak maga sírás üzen, hanem eleve az is sokat jelent hogyan kezdi, nyafogva, hirtelen kitörve, hangosa, halkan, az is fontos hogy szűnni nem akaró e, vagy a körülmények, hogy épp tűző napon van e a gyerek, mér el van kékülve úgy fázik, evett e épp, vagy még nincs ideje, vagy már ideje lenne, vigasztalásra csend lesz, vagy nem, egy rakás minden van a sírás körül, amit az App nem képes fogni!!!!
2015. ápr. 14. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:

*szóval minden jelet együtt kell értelmezni

körülmény, épp hol a baba, mit csinált, mi volt fél órával előbb, evett, nem evett, aludt, nem aludt, STB, mi változott meg, hogyan kezdi a sírást, nyugtatható e szóval, öleléssel.

ha rendszerben él az ember, a legönnyebb tudni kapásból, hogy mi baj.

2015. ápr. 14. 12:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszkat! Van valaki, aki kipróbálta, vagy kipróbálná, csak poénból, hogy működik-e? Ingyen le lehet szedni az Appstore-ból.
2015. ápr. 14. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez óriási baromság, én nagyon nem örülnék neki, és másnak sem vennék.
2015. ápr. 14. 12:48
 15/18 anonim ***** válasza:
5 vagyok. Én kipróbálnám de nincs iPhonom és ezért nem fogok venni egyet.
2015. ápr. 14. 12:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Ha esetleg erre jár valaki, akinek van iPhoneja, vagy iPadje, és feltenné, kíváncsi lennék rá, hogy működik-e:)
2015. ápr. 14. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:

írd meg az app pontos nevét, én letöltöm szívesen, épp van egy fogzó 16 hónapos, egy 5 éves dackorszak végét járó és egy 8 éves kiskamasz lányom, bőven van mit analizálni :)

ja és van iphone-om is :))

2015. ápr. 15. 12:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Cry translator a neve. Köszi, ha megnézed! Viszont ezt csak az amerikai app store-ból lehet letölteni, az európai neve egy ősrégi Hungry Baby nevű program, ami az iPhone 3 fölött már más iPhonenal nem működik, akartam tesztelni, de folyton lefagy...
2015. ápr. 15. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!