Ingyenes sírásanalizáló app iPhonera, nektek működik?
Nézegettem a whycry baby nevű sírásanalizálót, hogy ajándékba milyen lenne, meg esetleg magunknak majd, ha lesz baba, és már nagyon nem tudjuk, miért sír, és felfedeztem, hogy van iPhonera ingyenes app már (a kütyü elég drága).
Ti láttátok már, hogy van ilyen? Esetleg használtátok? (Hungry Baby, vagy cry translator neven elerheto a Biloop nevu cegtol). Kíváncsi lennék anyukák tapasztalataira, hogy tényleg pontosan jelzi-e, és elég e a programnak, ha 10 mp-ig közel tartod a babához?
Hasznos lehet egy ilyen dolog ajándékba? Ti örülnétek neki? (Nyilván nem mindíg kell használni, csak ha már tényleg nem tudod, hogy mi baja van)
*szóval minden jelet együtt kell értelmezni
körülmény, épp hol a baba, mit csinált, mi volt fél órával előbb, evett, nem evett, aludt, nem aludt, STB, mi változott meg, hogyan kezdi a sírást, nyugtatható e szóval, öleléssel.
ha rendszerben él az ember, a legönnyebb tudni kapásból, hogy mi baj.
írd meg az app pontos nevét, én letöltöm szívesen, épp van egy fogzó 16 hónapos, egy 5 éves dackorszak végét járó és egy 8 éves kiskamasz lányom, bőven van mit analizálni :)
ja és van iphone-om is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!