Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most 3 hónapos a lányom és...

Most 3 hónapos a lányom és elfogyott a tejem de tápszert pedig nem akarok neki adni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kétségbe esett anyuka! Pici tejecske még van de már az nem sok!
2008. aug. 27. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

a mérleg is ezt mutatja? Lehet, hogy mostanában kevesebbet szív a babád, azért van kevesebb tejcsid. az én három hónapos kisfiam mostanában szerintem kevesebbet eszik, mint eddig. Érzem, hogy esténként kevesebb a tejem, mint szokott, de 20 dekát így is hízott hetente.Szokott éjjel szopni a babád? Biztosan hallottad, hogy gyakrabb mellre helyezéssel növelhető a tej mennyisége. Próbálj sokat inni, esetleg gyógynövényteát.Ha ez sem segít, és a babád sem hízik, szerintem keresd meg a védőnődet. Nekem is általában reggel van sok tejem, este már kevés, de az elég neki. Néha sír, mintha éhes lenne, de eddig, mint írtam, hízott.

Sok sikert!

2008. aug. 27. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
szia köszönöm a választ szopik még nem tudom hogy elég e neki mert folyton sír utánna!
2008. aug. 27. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:
igen szokott éjjel szopcsizni ritkán inkább hajnalban többet
2008. aug. 27. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
2008. aug. 27. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha végképp nincs, vagy nem elég és nem akarsz tápszert adni, akkor nézd a neten, sokan árulnak anyatejet. Borsos az ára, de akkor próbálgasd azt.
2008. aug. 28. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem rosszindulatból mondom, de tápszert adni teljesen normális dolog. Sajnos sokan vannak, akik erre kényszerülnek. Szerintem, ha már tényleg muszáj, inkább adjál neki, csak ne éhezzen.
2008. aug. 28. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Először is beszélj a védőnőddel, ő az egyetlen aki talán hasznos tanácsot tud adni. Ha pedig kiderül, hogy tényleg nincs tejed, akkor muszáj neki tápszert adni, vagy venni valakitől anyatejet. A babának egy éves koráig feltétlenül szüksége van anyatejre, vagy tápszerre.
2008. aug. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!