10 hetes lányom nagyon sokat akar mostanában cuclizni. Meddig nem rontom el?
Valami oknál fogva egyre többet akar cicin lenni, a kezét is sokat szopja, folyik a nyála, de hát csak nem a foga jön még.... VAgy már ilyen korán jönnek a tünetek?
Félek, hogy nagyon rászokik a cicire, de másképp nem nyugszik meg, akár egy órát is sír érte. Nem fogom így elrontani? Nem szeretem látni, hogy szenved, és könyörög...
Szia.
Három és fél hónapos kisfiú anyukája vagyok,a nyálzásos-rágós tünetek nálunk is ilyen korán jelentkeztek. Még mindig rág és nyálzik. most kezdi emelgetni a rágókákat.Nagyon tetszik neki.Igény szerint szoptatok, volt olyan időszak, amikor nagyon sokszor szopott egy nap a babám. Szerintem a babák érzik azt, mikor mennyire van szükségük. Lehet, hogycsak nagyobb biztonságra vágyik, azért akar szopni. Két hónapos múlt a fiam, amikor el kellett mennem egy órára, őt nem vihettem magammal, az apukája vigyázott rá. Megetettem, mielőtt elmentem, de amikor hazaértem, már 10 perce vigasztalhatatlanul sírt. a cumisüvegből nem fogadta el az anyatejet. aznap délután nagyon sokat volt mellen. Ha elvettem, kitrt a sírás. a tömeget sem szereti, ha valahova elvisszük őt, vagy sokan vannak nálunk, egy kis idő után szopni akar, és nem azért mert éhes. így érzi magát biztonságban. Lehet, hogy nálatok is előfordulnak hasonló szituációk.
Kizárólagos szoptatásnál nekik ez a folyadék is. Nagy hőségben ők is többször szomjasak... Remélem segítettem.
Szerintem nyugodtan szoptasd a babád,amikor kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!