Lányom íny az egyik fogacska felett nagyon lila é duzzadt, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Még nem bújt ki neki az a fog, de iszonyatosan megduzzadt és nagyon lila, mintha beütötte volna, de ezt kétlem, mert csak ott olyan.2010. febr. 20. 11:01
1/2 anonim válasza:
Nekünk is ilyen pont most, a doki mondta, hogy teljesen normális, a fognak át kell törnie az ereket is, ha netán útban vannak, attól ilyen, ez normális. Én még nem láttam ilyet, olyan, mintha daganat lenne rajta, de semmi gond!
2/2 anonim válasza:
Nemrég volt az én babámnak is, az egyik őrlője jött, és egy vérömleny keletkezett. Nem tudja áttörni megfelelően a fog az ínyt, és bevérzik. Az orvos szerint ez maga nem fáj, csak a fogzás. Ajánlott homeopátiás arnicat, de egyébként magától is meggyógyul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!