Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ennyire hisztis lenne a fiam?

Ennyire hisztis lenne a fiam?

Figyelt kérdés

8 hónapos...már mászik,felül,kiságy szélébe kapaszkodva feláll.

Napközben 1-2 orát alszik..ez a maximum.Hiába teszem le feláll és sir.Általában a mi ágyunkon játszott eddig de most már nagyon menő az ágy széle...onnan pedig a padlo fejjel előre.Leteszek egy takarot a földre és lerakom.Nem tetszik neki üvölt.Laptopomat persze nagy vigyorral püfölné.Neki is van 1 kis tablete (játék)

nem kell neki.Ha valamiért sir,felveszem abba hagyja és nézeget.Leteszem újra elkezd üvölteni.Hiába terelném el a figyelmét bármivel,nem használ.Játszanék vele az se tetszik.Akármit csinálok nem jó.Babakompba berakom szintén sir.Van Jumperoo-ja is...tetszett neki egy ideig most már ez sem jo.Semmit nem tudok tőle csinálni.

Én ugy látom valamit elrontottam.Fogalmam sincs mit csináljak vele,hogy legalább egy kis ideig el legyen.

2015. ápr. 13. 11:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Gondolom azért is nyűgös lehet mert jön a foga.

Alul 2 meg van neki most felül mintha látnék valamit :)

2015. ápr. 14. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:
8as vagyok. a fiamnak is 2 van alul, és két napja mintha éreztem volna felül is. ő éjszaka sírt fel miatta, meg 2-3 napja nem eszik pépeset rendesen... de talán már túl van a nehezén :)
2015. ápr. 14. 17:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Ma reggel én is láttam/éreztem neki egy pici kis csücsök kint van :)

Mennyi idő mig kibujik rendesen? :)

Akkor most ugye 2 jön neki?

Utána pihi vagy folyamatosan nőni fog neki szépen sorban? :)

2015. ápr. 15. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, én is úgy tudom hogy kettő jön, de nem hiszem hogy törvényszerű, esetleg pár nap késéssel jönnek :) én csak egyet érzek jönni.

hát nálunk szerencsére nem viseli meg, éjszaka talán rosszabbul alszik de eddig se aludt át egy éjszakát sem :) hát a fiam alsó két foga is elég pici azt hittem nagyobb lesz, kb 1 hónap alatt bújt ki ennyire.

2015. ápr. 15. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!