Etetoszeket es 6 honapos kortol hasznalhato sporkocsit ajanlanatok?
Figyelt kérdés
Atlag csalad vagyunk tehat mondjuk "olcso es jo" legyen.Megjegyeznem :ujjra gondolok.2010. febr. 19. 22:37
1/13 anonim válasza:
IKEÁs etetőszéket mindenki dicséri, nekünk helyhiány miatt Pierre Cardin asztalra csatolhatós van (nekünk ez is bejött!) Első 3000, második 7000 körül van.
Sportkocsiból bármilyet vehetsz, ami kb. 150°ig dönthető támlájú, fél éves babát bele lehet tenni. (Etetőszékbe csak ha már tud ülni! Én addig autós gyerekülésben etettem, úgy kényelmesebb, mint kézben tartani...)
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
inkább írj valami összeghatárt, mindenkinek más az olcsó...
5/13 anonim válasza:
amit az utolsó elötti ajánlott etetőszéket az nagyon jó!!!
Nekünk is olyan van és nagyon szeretem:)
Babakocsit sajna nem tudok ajánlani:(
6/13 anonim válasza:
tanulj megg irni nem is mered az ékezeteket vagy csak angol billentyűzeteted van?
7/13 anonim válasza:
kedves utolsó!!!!!!!
Ez meg milyen válasz?? Azt hiszem te nem a kérdésre válaszoltál!! És szerintem neked kéne megtanulni írnod, és ráadásul nem bunkónak lenned!!
8/13 anonim válasza:
Te beszélsz? Számold már össze, hogy hány helyesírási hiba van a mondatodban! Már ha tudsz számolni....
9/13 anonim válasza:
16:03 vagyok
ezt nem nekem írtad igaz??:)
10/13 anonim válasza:
Persze hogy nem! Én is pont akkor írtam! :) Én is 16:03 vagyok! Csak megint idetévedt egy bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!