Hogyan altatjátok az egy - másfél éves babátokat?
Arra gondolok,hogy este vacsi,utána fürdés,mese olvasás,aztán beteszitek a kiságyba és magától elalszik?
mert nálunk zömmel így mentek a dolgok,most viszont kb 1 hete mikor az "esti rutin" megvolt ,és betettem a kiságyba ahogy kilépek a szobája ajtaján nagy ordításba kezd,és addig nem hagyja abba amíg ki nem veszem ,magamra nem fektetem és ott elszundít ,félálomba kerül,csak úgy tudom betenni az ágyába,aztán alszik reggelig.
Viszont eddig minden olyan egyszerű volt.Nem igényelte ,hogy rajtam szundítson el.
Viszont nem akarom,sokáig sírni hagyni.Ma este is kb 10 percet ordított.Már nagyon sajnáltam,nem bírtam és bementem.
A napközbeni alvás simán megy.
vacsi, fürdés, játék, tápszer majd alvás.
kisfiam 14 hós. beteszem az ágyba és alszik.
na nem elég álmos akkor fél perc múlva elkezd sírni.
kiveszem mellénk teszem az ágyba. ott még kb negyed órát vigyorog mászkál rajtunk majd betesezm megint az ágyba és alszik reggelig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!