Mennyi idos koraban hagytad eloszor egyedul a ferjedet a babaval hosszabb idore? (Nehany orara)
4 naposan.
Annyira rábactam a szülésre, hogy két hétig ágyhoz kötött voltam. Tejem se volt, így teljes egészében ő látta el a babát, meg engem ápolt (kivitt a mosdóba, hozott kaját, innivalót). Abban a két hétben inkább csak azért hozta be néha a babát, hogy megsimogassam, de gyakorlatilag semmit nem csináltam vele.
De bármikor, bármennyi időre rá tudnám hagyni, maximálisan képben van mindennel.
Első perctől.
Az első gyereknél (nyár volt) úgy jöttünk haza, hogy 35 fok után 10-12 fok volt 3-4 napig.
Mi meg kezdő szülőkként nem vettünk meleg ruhát. Így el kellett mennem vásárolni pár meleg (téli) ruhát neki.
Második gyerkőcnél szintén első perctől. Elmentem a nagyobbik gyerkőcünkért az oviba, mert már nagyon várt.
miért pontoztok le? ha egyszer nem fogadja el a kaját mástól,nyilvánvaló,hogy csak etetések között hagyom ott. ezzel mi a baj? hagyjam éhesen?
1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!