Apró kis piheszőrök sincsennek a fején?mert az én babám hajasan született,de a koszmó miatt ahogy kapargattuk ,elég hamar kikopott a haja,de már nő neki a másik csak nagyon kis pihés még..alig látszik csak oldalról,de van.6hetes a babám..orvos mit mond?
2008. aug. 27. 13:12
2/11 A kérdező kommentje:
Picike pihe hajacskája már van,de épp valamennyi. Általában a vele korabeli babáknak már sokkal hosszabb a hajuk. A doki szerint,majd megnő,de én mégis aggódom:((
2008. aug. 27. 13:15
3/11 anonim válasza:
Ne aggódj, a babád haja is kinő majd, nekem sem volt 1 éves koromig. Most meg nem tudok mit kezdeni vele, olyan dús ;-)
2008. aug. 27. 13:35
4/11 anonim válasza:
Az én fiamnak 8 hós koráig csak pihék voltak a fején,most 10 hós,és nagyon szépen növöget a haja.
2008. aug. 27. 14:11
5/11 anonim válasza:
szia!
az én babóm nagy hajjal született éss volt egy idő ugy kb. 2-4 hónap között mikor apránként lecserélte mindet és most hatalmas haja van 6 hónaposan..már tudunk neki masnit kötni :) csak nem szoktunk hogy ne zavarja..oloyan édes mikor belekapaszkodik saját hajába és huzza, aztán meg visit mert fáj neki :D
2008. aug. 27. 14:18
6/11 anonim válasza:
Én másfél éves koromig kopaszka voltam, azóta iszonyú sűrű a hajam. A babona szerint akinek kiskorában kevés a haja, annak nagykorában sok lesz. Nálam bejött!
2008. aug. 27. 15:57
7/11 anonim válasza:
Az én lányom több mint egyéves koráig volt kopasz, csak irigykedve néztem a copfos kislányokat a bölcsiben. Most viszont annyi haja van, hogy csak vastag gumival lehet összefogni, mert a vékony azonnal elszakad :o)
Türelem, egyszer csak igazi hajasbaba lesz belőle :o)
2008. aug. 27. 16:58
8/11 anonim válasza:
Sztem se aggódj,az egyik ismerősöm kislánya majdnem 2 éves koráig szinte teljesen kopasz volt,de ezt most biztos nem hinné el senki!Szóval fel a fejjel!
2008. aug. 28. 00:55
9/11 anonim válasza:
Én 3 éves koromig voltam kopasz anno, gondolhatod, szüleim már előre sirattak, hogy még fiú valahogy kinéz kopaszon, de egy lánynak a haja a koronája... Aztán megérkezett a hajam, göndören és dúsan, 14 éves koromig fonogatta is az anyukám... :)
Esetelg, ha van hullámos hajú vagy göndör hajú a családban, akkor lehet, hogy a te babádnak is olyan lesz, és azok nagyon, de nagyon lassan nőnek... Én 13 éve növesztem ezt a göndört, és ezelatt 15 cm-t, ha nőtt.
2008. aug. 28. 11:46
10/11 anonim válasza:
megmondaná valaki miért pontoztátok le a válaszomat? a 3. vagyok....csak arra válaszoltam amit kérdezett....választ kérek valakitől...miért nem volt hasznos???????????????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!