A tej vagy a víz okozhatta?
Sziasztok.
Leirom a történetet. Kislányom három hónapos, eddig tápszert evett és minden nap rendes hig széklete volt.
Babavizzel adtam a tápszert.
Szülők nagyszülők nagy nehezen rabeszeltek h próbáljam ki neki a bolti forralt tejet adni, mert mi is azon nőttünk fel. Nem kell,kell szidni, tudom hülyeség volt, abba is hagytam.
Közbe aznap mikor az első tejet adtam neki akkortol csapvizet forraltam és azt visszahutottem. Azt a vizet kapta a babam, plusz tejet eteteseknel.
A víz mikor fellfort és kihult kicsapodott a tetejére valami fehér kristályos anyag, én vizkore gondoltam.
Masnaptol szorulasa lett a babámnak, kinkeservesen tudott kakilni.
Soha többet nem kiserletezek semmivel, egy életre megtanultam h vagy betartom amit kell vagy a babam fog szenvedni és azt egyáltalán nem akarom.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek a szorulas mitől alakult ki? A kemény viztol? Vagy a tejtol?
Nem szeretnék kioktatast, csak a velemenyekre vagyok kíváncsi, esetleg tapasztalatokra.
Bocsánat azt nem írtam le hogy a forralt vizet babaviz helyett kapta tapszerrel a babam.
Már visszatértem a babavizre és tapszerre, már csak azt kapja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
most őszintén, mi a célod, hogy egymásnak ugraszd a tejet adni-tejet nem adni oldalakat???
Kedves utolsó előtti!
Ne haragudj, de semmi közöm a másik kérdéshez.
Az én babámnak szorulasa van, nem pedig tejjel akarom etetni, csupán megkerdeztem hogy a tej okozhatta e.
A másik kérdezot ahogy olvastam a tej káros hatásai érdeklik a babára nézve. Engem nem az érdekelt, mert tisztában vagyok vele hogy milyen gondok lehetnek ha bolti tejet iszik a baba, kivéve a szekrekedesre nem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!