Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós babám fenekén néhány...

4 hós babám fenekén néhány napja apró fehér pöttyök jelentek meg. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Fogzásra gyanakszom, mivel eszi az öklét, nyáladzik, és nagyon nyűgős, éjszaka nagyon keveset alszik. Másnak is volt, van ilyen? Mi múlasztotta el?
2010. febr. 19. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül szájpenésze is? Inkább mutasd meg orvosnak, mert nekem a védőnő felhívta még a legelején a figyelmemet, hogyha ilyet tapasztalok, az valószínűleg gombás fertőzés, és makacs szájpenésszel egy megjelenhet.
2010. febr. 20. 06:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Már voltunk orvosnál, ő azt mondta vmi faggyúmirigy ciszta, én még nem hallottam erről, ezért érdeklődtem hogy másnál volt-e ilyen. Szájpenésze nincsen. Adott krémet meg hogy kenegessem kamillával meg szappanos vízzel.

Az itteni olvasatok miatt gondoltam azt hogy fogzással lehet összefüggésben. De a doki sem mond biztos hülyeséget.

2010. febr. 20. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk is ez vanű4 Most sudokrémmel kenem tagnaptól, remélem elmúlik! Szájpenésze van egy kicsi, azt ecseteljük!
2013. jan. 22. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Sudocremmel pár nap alatt szépen elmúlik! A mi babánknak csak ez segített!
2013. febr. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!