Mit csinaljak ha az 5 hos kislanyom nem akarja elgogadni az oszibarackot?
Figyelt kérdés
Ma kiprobaltuk a barackot(botmixerrel pepesitettem). Kiskanallal adtam neki de fintorog es kinyomja a nyelvevel. Utana fejtem bele neki egy kis tejet de igy sem izlett neki. Varni akartam amig betolti a 6 honapot mert nagyon sok tejem van es meg mindig jollakik 1 cicibol, de csak 3-4 naponta jon ossze a kaki ugyhogy gondoltam elkezdjuk a barackot mert azt olvastam hogy az segit. Ha adok neki mindennap 2-" kiskanallal megszereti majd vagy ha igy reagalt akkor mar nem fogja szeretni? Mas "tapasztaltabb" kismamak azt mondtak hogy minel kesobb kezdem el a hozzataplalast annal nehezebben fogadja majd el.Igaz ez?2008. aug. 27. 10:30
1/4 anonim válasza:
Ha van tejed, felesleges fél éves koráig hozzátáplálni. Az immunrendszerének a legjobb alap, ha fél évig csak anyatejet kap. Szoptatott babáknál még az is normális, ha két hétig nincs kaki. Sosem értettem a hőmérőzést...
Nálunk is csak 3 naponta van, mi most kezdtük a hozzátáplálást, lassan 7 hónapos. Te sem szeretsz mindent, ha nem kell neki a barack, hát nem kell..
2/4 anonim válasza:
az én fiam 8 hónapos és ö sem szereti a rendes gyümölcsöt... ugy hogy mindig kis üveges babáknak való gyümölcsöt veszünk neki :S de most már nem lesz választása mert nem fogok venni baba ételt :D
3/4 anonim válasza:
Ha nem kell neki,ne erőltesd.Várj pár hetet és próbáld újra.Ha nincs szorulása,akkor nem kell neki adni semmit,mert vszínűleg csak azért ritka a széklete,mert teljesen felemészti a tejedet.Hülyeség,hogy ha vársz nehezebb lesz a kanalzás.Mi táposak vagyunk 4 hótól kanalazunk,de azóta nem válogat és napi 2* eszik kanalast,hogy kibújt 2 foga.Pedig előtte sokat küszködtünk a hozzátáplálással és én korán kezdtem el.
4/4 anonim válasza:
Anyatejes babáknál előfordul hogy csak 3-4 naponta kakilnak. Ameddig emiatt nem fáj a pocija felesleges csak ezért barackot adni neki. Egyébként meg ha arra kell a barack hogy egy picit meghajtsa akkor elég csak lé formájában adni. Késöbb meg majd ha elkezded a hozzátáplálást akkor próbáld meg a barackot vagy almával vagy banánnal adni, úgy szerintem szívesen meg fogja enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!