Újszülött aludhat rugós francia ágyon?
Figyelt kérdés
Mellettem fog feküdni, ahogy az első fiam is, de közben vettünk egy másik ágyat is. Most van rugós francia ágyunk, és egy szivacsos kihúzható kanapénk, ami nagyobb helyet fog a karfája miatt. Ezért szeretném inkább a francia ágyat használni, de vajon szabad rajta altatni egy újszülöttet?2010. febr. 19. 10:35
1/11 anonim válasza:
Altasd a saját kiságyában,sokkal jobb neki is.
2/11 anonim válasza:
Tudom hogy nem ez volt a kérdés,de az újszülöttnek SEMMI keresnivalója a franciaágyban.
3/11 anonim válasza:
Szerintem simán, azt írod az első gyerek is veled aludt. Az a fontos h legyen elég hely, és le ne essen. Csak mellékesen jegyzem meg h úgy gondolom nagyon sok családban pénz sincs kiságyra... és azok a gyerekek is "túlélik".
5/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Első két okoskodónak írnám, hogy nem veszek kiságyat. Az elsőnek megvettük, semmire sem használtuk. Nekem és neki is így volt kényelmes, és két éves koráig szopott. Szóval nem azt kérdeztem, hogy vegyek-e kiságyat! A nagyobbik fiam a szivacsos kanapén aludt velem, ezért kérdezem, hogy vajon a rugós francia ágy nem árt-e a kicsi gerincének, mert mintha valaki mondta volna, hogy nem szabad rajta aludnia. Utolsó kettőnek köszönöm a választ!!!!!
2010. febr. 19. 11:09
6/11 anonim válasza:
Szia! az én fiam napközben rugós franciaágyon szundizik első perctől kezdve(csak éjjel kiságyazik). Ezek nem olyan puha ágyak, hogy károsítsák a gerincüket, úgyhogy szerintem is simán alhat rajta.
7/11 anonim válasza:
Szia
Mi nekünk is rugós a francia ágyunk,és én is a babámmal alszom. (az az mi,de az igazság az,hogy ha az ágy felét nézzük,akkor csak én...) Nem tudom,hogy baja lesz-e tőle,de mivel így kényelmesebb mindkettőnknek,így ott alszunk... A kiságyban nem igazán szeret aludni... Napközben meg szivacsos ágyon alszik..,ami persze nem az ő ágya..
8/11 anonim válasza:
Nyugodtan....
A lányo is mellettem aludt több hónapos keresztül....
Mindenki úgy altatja a babáját ahogyan jól esik,és ahogyan a baba is alszik.
Nekem a lányom ordított fél éjjeleket,mikor mellém került aludtunk mindketten.......
9/11 anonim válasza:
Mennyi idősen tudtátok külön rakni ha veletek aludt és akkor már saját "rendes" ágyat kapott? Lányom 12 hetes és 3napja valamiért csak velem alszik el. Ötlet? Bocs az offért.
10/11 anonim válasza:
14:09 es vagyok.Igen külön tudtuk tenni saját ágyba.Elözször összevolt tolva a nagyággyal,majd teljesen külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!