Mitől lesz egy babának, olyan baba illata?
Figyelt kérdés
Mi gyógyszertári készítményeket használunk, talán ezért nem érzem? Pedig anyatejes a kisfiam.2010. febr. 19. 10:16
1/2 anonim válasza:
Én sem nagyon érzem, csak az elején éreztem még a kórházban. Húú, sosem felejtem el, az idióta szobatársnőm(nem egy mintaanya típus) azt mondta, hogy gusztustalan, émelyítő ez az illat.Wááá...
Viszont mikor valaki jön hozzánk és bejön a szobába szinte mindig mondja, hogy nagyon jó babaillat van. barátnőm pedig imádja szagolgatni a fiamat :D tehát szerintem azért nem érzed, mert megszoktad.
Ja, a párom egyik este mikor hazajött mondta, hogy olyan jó 'kisfiunk' illatom van:D úgyhogy csak van ez a babaillat dolog :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem a te babádnak is Isteni babaillata van csak nem érzed.
A sajátomon én sem érzem, csak idegenek mondják mindig, hogy milyen jó babaillata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!