Hogy értessem meg a családdal, hogy szerintem nem kell a kicsit mindenkepp kikapni a kocsiból, ha találkozunk?
hat igen.... en is voltam ebben a helyzetben es eleg nehez megoldani,nekem pl nem sikerult.nalam arrol volt szo,hogy anyukam altatta estenkent a kicsit,mert en meg dolgoztam.anyu meg olben altatta minden este,mikor meg en mar ataltam nappali muszakba allandoan olbe kellett altatnom a gyereket.Ez nem olyan egyszeru.Foleg,ha nalatok csak vasarnapi latogataskor tortenik ez,akkor ezt a rokonok nehezen fogjak megerteni,hogy csak hetente egyszer latjak es akkor sem foghatjak az olbe.probald nekik elmagyarazni,hogy ez rossz hatassal van ratok, igy mikor nincsenek ott akkor is olben kell setalgatgasd egesz nap igy nem tudsz elvegezni semmilyen hazimunkat.
En pl arra voltam allergias,mikor kimentem a gyerekkel setalni,olyan edesen aludt mindig a gyerekkocsiban es mikor talalkoztam az ismerosokkel akkor allandoan felebresztettek,csak egy sziara,meg hogy milyen aranyos.Duhrohamot kaptam.Aztan kozoltem mindenkivel,hogy ha alszik hagyjak nyugodtan ne mindig ebrezgessek.
nehez menet lesz,remelem a te rokonaid megertik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!