9 honapos lanyom 1 hete kapta meg a bcg oltast mivel kulfoldon szuletett! De 2 napig volt neki olyan mint 1 szunyog csipes. Most akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
1 het telt el es csak a tunek a helye latszik enyhen.Akkor nem sikerult volna?4 het mulva ujra megyunk kulfoldre.Meglehet meg ismetelni kesobb?Mire megint jovunk haza mar majdnem 1.5 eves lesz.Addig nem lesz gond hogy nem sikerult neki.2010. febr. 18. 16:31
1/3 anonim válasza:
Szia!Hol laktok?Lányom is külföldön született,mi is majd most áprilisba megyünk haza,akkor fogja megkapni. Milyennek kell lennie?
2/3 A kérdező kommentje:
Mi Londonba lakunk.Elvileg bekellene gennyesedni vagy hasononak de neki csak a tu helye latszik.Azt mondtak ha nem latszik majd neki semmi akkor megkell ismetelni de nem tudom mikor kell meg ilyesmi.
2010. febr. 18. 16:43
3/3 anonim válasza:
Szerintem az tök mindegy, hogy mikor kapja a baba, mert az oltásnak 2 hónap múlva kell megfakadni( azt hiszem így mondják) AZ én babám rendes időben kapta és most 7 hetes, még semmi nem látszik, de már naponta figyelem, mert mondta a védőnő is, hogy már lassan kéne látszania. Az első babámnál 6 hetesen kezdődött a hólyagosodás, aztán kb 1 hét múlva kifakadt és még 2 hét múlva hegesedett. Ez a normális. Az oltás utáni napokban, hetekben semminek nem kell látszania. Azt hiszem, hogy ha nem fakad meg, akkor 6 hónaposan oltanak újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!