Nézzétek mit találtam? Egy új oldal, szerintem érdemes ott is nézelődni, hátha hasznossá tudjuk tenni magunkat
Én segítenék ha tudnék...
de jó is lenne ha megtehetném, az én fiam is 1 éves, ekkorra ruhákat hord.
az apja munkanélküli lett és a mi törlesztőink is magasak lettek dupla akkora és nem 1 van, az én gyedem elmegy a fél hitelre, a férjem munkanélkülije a másik hitel negyedére, napról napra élünk....
Sajnálom a kisfiút, de ez van és sajnos nagyon sokan így vagyunk még itt akiknek jól jönne a segítség...
Így igaz.A másik dolog meg az,hogy én speciel nem hiszem el,hogy a ruha a legnagyobb gond.Úgy ahogy előttem is írták,rengeteg lehetőség van olcsón,fillérekért ruhákhoz jutni.Vannak turkálók,ahol kg-ra adnak ruhát,hát ott babaruhából jócskán be lehet vásárolni,főleg nyáriból.
Nekem kicsit furcsa,hogy azt írja,nyárra sincsenek ruhák,az is kéne.Kicsit az még messze van,addig még összespórolhat annyit,hogy vegyen 3-4 nadrágot,meg egy pár pólót...nekem kicsit fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!