Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon miért nem akar 10 hós...

Vajon miért nem akar 10 hós kisfiam mászni?

Figyelt kérdés
Már bármiben megkapaszkodik és feláll, kúszik, mint egy kis kommandós, de mászni nem akar. Próbáltam már ezer módon segíteni, de befeszíti magát, hisztizik és kúszik tovább. Jövő héten megyünk a védőnőhöz és a gyerekorvoshoz, gondolom most már el fognak küldeni valamilyen kivizsgálásra, egyszerűen nem értem. Már kb. 2 hónapja ezzel szenvedünk és semmi fejlődés, már nagyon el vagyok keseredve. Ráadásul gondolom vagy egy hónap amire időpontot kapunk bármilyen dokihoz is. Lehet, hogy egyáltalán nem fog mászni? Felülni nem tud egyedül, csak ha állásból a fenekére huppan, úgy tud ülni. Amikor azt olvasom, hogy más baba már 6 hónaposan mászik, na akkor végképp elkeseredek...
2010. febr. 18. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A lányom dettó ugyanez, de én nem vagyok elkeseredve. Eljut így is A-ból B-be. Ülni is csak az etetőszékben ül, egyébként sehogy. Eszembe se jutott dokit keresni és nem megfelelőnek találni a mozgását, mivel fejlődő tendenciát mutat. Szerintem te se keseredj el.

A lányom 7 hónaposan felállt. Lassan 11 hónapos, ha fogom a kezét már megy egy jóideje. Vajon más baba is...?

2010. febr. 18. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne legyél elkeseredve,mert az az én kisfiam is 9 hós és nem mászik! 7,5 hósan állt fel és mostmár a bútorok mellett szépen közlekedik! Ő is kúszik mondjuk az én kisfiam szépen leül állásból és legugol de mászni ő sem akar!

Néha négykézlábra áll de ezt is csak ha nagyon muszáj neki!

Én is igy voltam,hogy aggodtam a mászáson de azt mondta a védönö hogy lehet előbb fog járni és majd csak utána mászni!!

Az is lehet hogy kimarad nekik! Ha szépen fejlődik akkor semmi baja nincsen!

Szerintem felsleges elvinni orvoshoz de ez csak az én véleményem!

2010. febr. 18. 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Üdv

2010. febr. 19. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!