Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismeretségi körben milyen...

Ismeretségi körben milyen nevet kaptak 2014-ben született babák?

Figyelt kérdés

Most lett nyilvános a tavalyi utónév statisztika, kíváncsi vagyok, hogy egy mini-felmérés mennyire erősíti meg/cáfolja az ottani adatokat.

Megköszönöm, ha megyét is írtok.

2015. márc. 31. 21:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Budapest:

Rozália, Márton

Külföldön élő magyar és/vagy vegyes rokoncsaládokban:

Éva (Eva-ként anyakönyvezve), Dávid (David-ként anyakönyvezve)

2015. ápr. 1. 09:51
 32/37 anonim válasza:

Budapest

Csenge (kislányom), Hanna, Vivien, Bella, Lili

Máté, Zalán, Filip

2015. ápr. 1. 10:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha megnyitom a linket mégis mit kell kiválasztani hogy a keresztneveket lássam? Valószínűleg béna vagyok, de nem találom a legördülő menüben sem, meg máshol sem :)
2015. ápr. 1. 12:52
 34/37 anonim ***** válasza:
Jaaa megvan :-D Bekerült a kisfiam neve először az első 100-ba, még sosem volt benne :-O A fenébe :-D
2015. ápr. 1. 12:55
 35/37 A kérdező kommentje:
Lakossági számadatok - a legördülő menüben. Utána az oldalon lefelé görgetve értelemszerűen ott lesznek az utónevekkel foglalkozó Excel file-ok. A 2015-ös vonatkozik a tavalyi évre.
2015. ápr. 1. 13:49
 36/37 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, engem meglepett hogy a régebbi nevek végeztek első helyen, holott környezetemben egy ilyen nevű kicsivel sem sem találkoztam pedig napi szinten kapcsolatban vagyok sok ovis és bölcsis lurkóval. A számomra leggyakoribb nevek ebben nem is szerepelnek, pedig a kicsik között van pl vagy 6 Zselyke, Több Benett, 4 Lilien. Viszont nincs egy darab Mária, Erzsébet vagy Katalin se, pedig a statisztika szerint ezek a leggyakoribbak.
2015. ápr. 2. 18:34
 37/37 anonim ***** válasza:
Másikat néztél szerintem. Összességében még mindig ezek a leggyakoribb nevek, külön excel-ben vannak a tavaly született babák.
2015. ápr. 2. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!