5 és fél hónapos (pár nappal több) babánál kóstoltatást hogyan kezdenétek? Tippek, trükkök?
Nekünk egyáltalán nem jött be az alma, se a banán, ezért babakaját adtam neki, az jóval sűrűbb (alma-őszibarack-sárgabarack). Na az bejött, és a gyerek abszolút nem vette figyelembe a fokozatosságot, és az egy-két kanállal adj neki-t, hogy ordított, amíg nem kapott még. Semmi baja nem volt:)
Próbáld a gyümölcsöt elsőre üvegesben, azt három egymás utáni napon tudod használni.
Következőnek sütöttem sütőtököt, csak úgy natúr, kikanalaztam, és pépesítettem, azt is behabzsolta, csak úgy sűrűn.
Adhatsz sárgarépapépet is, vagy sűrítheted az almát krumplival, hátha az a baja, hogy túl híg.
Esetleg kipróbálhatod azt is. Csak ha üvegeset adsz, figyelj rá, hogy ne legyen benne cukor, mert ha édesen szokja meg, később sem fogja kevésbé édesen elfogadni, elég még neki a gyümölcsben lévő cukor:)
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!