Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig járt ki hozzátok a védőnő?

Meddig járt ki hozzátok a védőnő?

Figyelt kérdés
Mármint házhoz.A baba hány hónapos koráig?
2010. febr. 18. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. volt vagy 2-3x 2 év alatt. Szóval nem vitte szerencsére túlzásba. Sokat amúgy sem ér. Szóval nem igazán bánkódtam miatta! :)
2010. febr. 18. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
2x volt kint. Amikor hazajöttünk a kórházból, másnap, meg 6 hetesen jött ki megmérni.... Egyáltalán nem hiányzik :) Azóta én viszem megméreti és mivel együtt van a tanácsadás az orvossal, így vele is megnézetem. most 17 hónapos
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Hozzánk nagyon ritkán szokott jönni.Én vittem havonta egyszer.Amikor megszületett,akkor jött havonta 2-3x,de aztán szépen csökkent.Utoljára kb. 4 hónapja nem volt!Most már elmúlt 1 éves a picikém,de szerintem illő lenne még jönnie...
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert a fiam 7 hónapos,de már vagy 15x volt kint.Nekem kicsit zavaró mostmár hogy 3 hetente kijár,és semmi normálisat nem mond.Gondolom ilyenkor már ritkábban kellene jönnie.És meddig kell kijárnia?2 vagy 3 évig?
2010. febr. 18. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
én minden hónapban viszem egyszer és ő is jön általában egyszer 11 hósok leszünk
2010. febr. 18. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első hat hétben minden héten jött. 6 hónapos korig havonta. Majd 1 évesen. Most itt tartunk. Szerintem most már csak évente kell jönnie. Eddig minden hónapban felvittem megmérni, de már ritkábban kell menni. Szerintem ez kibírható.
2010. febr. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!