Baj van a babammal, vagy o ilyen?
Először is engedd meg, hogy gratuláljak a kisfiadnak. Egy 8 napos baba még legtöbbször szunyókál. Várd csak meg ha nagyobb lesz akkor majd zengeni fog a ház. Ha éhes biztos vagyok benne, hogy nem marad csendben.
Az én kisfiam is lusti volt, de orvos tanácsára akkor etettem amikor éhes volt. Jelzett is nem kellett attól tartanom. De még csak 8 napos a kisfiad :)
Nagyon jó, hogy sok a tejed. Jól csinálod, hogy lefagyasztod!
Minden jót!
8 napos babától nem kéne azt várni, hogy ébren legyen...
nem véletlenül mondják, hogy ha minden ok, akkor eszik-alszik egy kisbaba. na te most épp ezen akadsz ki :D
ha nem sárga akkor teljesen normális, hisz egy kisbaba akár napi 21-22 órát is alszik :D
na majd ha jön a hasfájás, hidd el visszasírod ezt a pár napot ;)
Aranyos vagy, vicces lesz ezt a kérdést visszaolvasnod pár hónap múlva :).
Az elején esznek, alszanak, több dolga nincs is, ne aggódj, fel fog tűnni a baba a lakásban :D.
szerintem napok kérdése és 180 fok fordulat :)
első héten még a születés fáradalmait heverik ki, utána kezdődik, azt sem tudja hol van, egyre jobban lát így az új infóktl megint riadozik, jön a felfedezés korszaka :)
Én örültem volna, ha a fiam ilyen!! :))))
Még éjjel is szopizott 2-3 óránként. Meg sokat sírt, a fürdést végigordította... már a kórházban is sokat sírt. Napközben is csak akkor aludt, ha felvettem.
Szerintem inkább örülj neki! Nem hinném, hogy baja van, inkább ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!