Egy 7 hónapos babának kimossák a fülét?
Figyelt kérdés
Kedden megyünk hallás vizsgálatra, de már az utolsó utáni időpont, mert sosem sikerül. Legutóbb azt mondták, hogy azért nem sikeres a vizsgálat (otoakusztikus vizsgálat), mert nagyon sok fülzsír van a fülében. Holnap elviszem reggel a fülészetre, ott ki fogja mosni az orvos, ha azt kérem?2015. márc. 29. 19:21
1/5 anonim válasza:
Az orvosnak elvileg tudnia kellene, hogy ha sok a fülzsír, akkor először kitisztitja, de nyilván szóljál, ne hagyd, hogy emiatt ne csinálják meg.
Miért kell hallásvizsgálatra vinned egyébként?
2/5 anonim válasza:
Ezt én a hallásvizsgálatot végző orvossal beszélném meg. Ő megmondaná, hogy lehet-e és ha igen, akkor mikor célszerű, előtte nap, vagy éppen vizsgálat előtt stb. Nem biztos, hogy jó ötlet a fül-orr-gégészetre beállítani beutaló és időpont nélkül, ilyen pici gyerekkel. Nálunk pl külön napon van gyerek fül-orr-gége rendelés.
3/5 anonim válasza:
17 Hós a lányom.szerintem fáj a füle,elvittem az orvoshoz hogy nem-e fülgyulladása van.neki sem látta a fülzsir miatt.kaptunk tőlle paraffin olajat hogy csepegtessek bele mert az feloldja és szépen kifolyik.utánna vigyem vissza hogy akkor megtudja nézni! a mi orvosunk azt mondta pici gyereknek csak akkor mossa ki a fülét ha nagyon muszáj!
4/5 A kérdező kommentje:
Gyerek rendelésre viszem, és sajnos nagyon muszáj, mert ha nem sikerül most sem a vizsgálat, akkor altatásosra kell menni, oda meg nem szeretném ha nem muszáj, ezért mondták, hogy még így megpróbálhatjuk.
2015. márc. 29. 21:17
5/5 anonim válasza:
Szerintem kimossák, nem hiszem, h bármi baja lenne tőle. Az én kislányomnak 4 hónaposan volt hallójárat- és középfül gyulladása. 10 napig minden nap mentünk fülészetre, leszívták a váladékot minden alkalommal. Szerintem egy szimpla mosás nem lehet akadálya a vizsgálatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!