Otthoni terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom meg nézni otthon hogy terhes vagyok-e?Tesztet nem szeretnék venni. Valaki tud valamit ajánlani?2015. márc. 28. 18:16
11/20 anonim válasza:
Teljesen rossz és negatív a hozzáállásod. Jobb tudni a biztos rosszat, mint a bizonytalanságot.
12/20 anonim válasza:
Tudom hogy butaság, de mikor én tesztelés előtt álltam akkor úgy néztem meg hogy hátha baba van a dologban, hogy probáltam behúzni a hasam, de nem ment. vagyis igen de olyan fura volt nem olyan mint előtte. utána pár nappal pozit teszteltem, most a második babánál is kipróbáltam ott is működött. azt megkérdezhetem miért nem szeretnél tesztet venni?
13/20 anonim válasza:
"probáltam behúzni a hasam, de nem ment"
Még 12 hetesen is be tudtam húzni a hasamat gond nélkül...
"Mikor még nem volt teszt?"
Akkor nem teszteltek. Akkor tudták meg, amikor már egyértelmű volt.
14/20 anonim válasza:
15/20 anonim válasza:
Figyelj! Ha bármilyen otthoni teszt lenne, akkor az mivel lenne jobb, mint egy gyógyszertári? Ugyanúgy azt az eredményt kapnád, nem? Jobb a bizonyosság, még akkor is, ha fáj, mint a bizonytalanság, mert abból lehet építkezni, új erőt meríteni. Ha tudod, hogy most nem sikerült, akkor nem reménykedsz feleslegesen és tudsz egy új hónapra koncentrálni. Egy ismerősömnek 16 év reménytelenség után egyszer csak spontán fogant meg a kisfia. Türelmes volt, bár szerintem nagy kínokat élt át. Minden rendben lesz, hidd el! És ez ne csak üres szöveg legyen számodra. Hinni kell, mert a hit sokat segít!
16/20 anonim válasza:
Nagymamám úgy nézte meg, hogy terhes e, hogy a vizeletét befecskendezte egy békába és ha a béka megdöglött, akkor terhes .
17/20 anonim válasza:
A "békateszt" nem így működött. Nem döglött meg a béka.
18/20 anonim válasza:
Sehogyan. A terhességi teszt mutatja ki a terhességet, kb a 8. héttől meg a szívhang.
19/20 anonim válasza:
Régen, amikor nem volt teszt, nem lehett megállapítani a korai terhességet, csak a kitapinthatóság után érezte a bába. Kb 7-8. héttől.
20/20 anonim válasza:
Amikor nem voltak tesztek, akkor is megoldották, bár hogy őszinte legyek, ez szerintem csak mese. De nem rég olvastam egy cikket, amibe azt írták, hogy egy búzát ültettek el egy cserépbe, és a nő rápisilt, és 3 nap alatt kinőtt, akkor terhes! Ha több kellett akkor nem.
Elvileg a búza levél állásából azt is tudni lehetett hogy milyen nemű a baba. A cikk alján az volt 80%-ra jött be ez a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!