Újszülöttem miért sir keservesen amikor próbálom a fülét tisztitani? Törölgetni a füle mögött.
Mert nem szereti, hogy ott törölgeted. de mindenképpen ki kell törölni a föle mögött, ott bepálik a füle és azért hámlik. fürdés elött be kell kicsit olajozni mint mindenhol máshol, hogy mikor megfürdetted, avizet jól ki tudd törölni.
A fölet belülröl tilos piszkálni, azt is puha papirral ahol koszosnak látod(ha kifolyik a fülzsir)ott kell csak letörölni, de fülpiszkával tilos takarítani.
sokminden lehet
lehet fázik, mert épp csurom víz(nem látszik, olyan mintha másodpercek alatt száradnának, de akkor is meg kell törölni kezét, lábát, ujjai között füle mögött óvatosan(nem is kell elhajlítani a kis fülét)
lehet éhes és már türelmetlen, de egészségesebb fürdés után etetni, mint tele pocakkal kádba tenni
fürdés közben nem, nem sírósak az újszülöttek, csak ha forró, vagy hideg neki a víz, vagy egyéb baj van(tanácsos arccal lefelé nézve tenni a kádba, hgy lássa hova kerül, nem olyan félelmetes, meg nem hangosan beszélni, mert általában nagy a fürdők akkusztiája, ha ott fürdetik, stb)
én nem olajoznám, szépen megfürdetem, puha(!)törölközővel felitatom a füle mögött is és a gyógyszertári popsiréméből kenek neki ida egy leheletnyit, ha épp hámlós, vagy piros neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!