Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova mennétek nyaralni 8-10...

Hova mennétek nyaralni 8-10 hónapos babával?

Figyelt kérdés
Konkrét helyeket ajánljatok légyszi, ahol tényleg jól éreztétek magatokat.
2015. márc. 26. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok megint.

Megmondom őszintén, hogy mi sosem voltunk nagy szállodásak. Egyrészt mi ott unatkozunk, nem szeretjük gyógyvizben áztatni magunkat, mindig megyünk, szeretjük felfedezni a környéket, nekünk kell, hogy legyen valami látnivaló. Mi évek óta külföldre járunk (először Horváto-ba, aztán Görögországba - az én régészet imádatom miatt főként:)), idén elgondolkoztunk, hogy nem lenne-e jobb egy balatoni pihenés, de egyszer voltunk és iszonyú drágának találtuk, mind a szállást, mind az ottani dolgokat, szóval marad külföld. Nem járunk sehová egész évben, csak ez a 10 napunk van elmenekülni a világ elől. Itt már többször jártunk, ahová most is megyünk, tudjuk, hogy közel a part, puha homokos, és nagyon lassan mélyül a tenger.

Belevágunk. Hátha a kislányomnak is bejön majd. :)

2015. márc. 26. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 8 honapos most a babam es julius augusztusban mi is szeretnenk menni nyaralni...Gorogorszagban gondolkodunk repulovel mert szerintunk kocsival nembirna az utat...
2015. márc. 26. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:

re5. Ha tudtok, menjetek éjszaka. Mi szeptemberben autóztunk 1100 km-re, este 10-kor elindultunk, beájult mind a két gyerek, utána már csak reggel fél7 felé ébredeztek. Akkor reggeli, utána már csak 2 órát kellett autózni és megérkeztünk. Hazafelé napközben macerásabb volt. Mi is mászkálósak vagyunk, a gyógyvizes fürdőhelyes nyaralás is úgy zajlik (ld Zalakaros, Tapolca), hogy délelőtt mindig kirándulunk valahová.

2. voltam

2015. márc. 27. 06:28
 14/14 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Mindenképp éjjel indulunk.

Én most repülőre egyre inkább nem merek ülni, tudom hülyeség, de igy érzem. :)

Gyereke válogatja, hogy mennyire birják az utat, valaki már 2-3 óra alatt is nyűgös, egyik-másik meg nagyon jól elvan 1000 km-en is.

2015. márc. 27. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!