Akinek betöltötte babája az egy évet és már nem kell annyit "foglalkozni" a picivel. Mit csináltok szabadidöben? Mi a hobbitok? Amit szerettek csinálni akár baba mellet is.
1 évesen több időt követel magának, mint korábban. No, nem azért, mert folyamatosan szórakoztatni kéne, de ha nap közben leülök pl a számítógép elé, azonnal jön, és üvölt, hogy ő is. Szóval sok szabadidőm nincs.
De amúgy én is kézimunkázom (kötök, keresztszemest varrok).
Nekem most többet kell foglalkozni a babámmal (15hó), mivel játszani kell vele, futni kell utána, stb. Amíg csak feküdt egy helyben, vagy még amikor csak kúszott is (kb 7 hós koráig), addig sokkal több szabadidőm volt. Sokkal többet tornáztam, olvastam, neteztem, főztem, sütöttem, mint most. Ezek a hobbijaim, most is csinálom őket, csak kevesebbszer. Most akkor tornázok, ha alszik, akkor netezek, ha alszik....
De jobb szeretem ezt az időszakot, így visszagondolva, unalmas volt az első fél év. Nem csinált semmit, 2-3 óránként evett 8 percet, néha tisztába raktam és kész. Most sokkal jobb, hogy lehet vele játszani, rosszalkodni, huncutkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!