Mekkora ügyet csináltok a húsvétból? Mekkora értékű ajándékot kapnak a gyerekek? (korra, nemre, több gyerekes, persze egy gyerekes is írhat)
Nálunk igazából születés és névnap illetve karácsony és húsvét az,amikor alkalom van és megajándékozzuk a gyerekeinket.Egyébkor csak úgy nem kapnak.Édességet persze igen,ruhaneműt is mert az a kell kategória.
Így egy kicsit úgy érzem elszálltunk.17 hós legó dupló vonatot kap,nagylánynak 6 éves kreatív dobozt állítottam össze(fonal,körmöcske,rajzsablon,ragasztó,színes papírok,matricák vannak benne) és kapnak épp jelképnyi édességet
Férjeméknél és nálunk is gyerekkorunkban édesség volt és tojások...
ja lemaradt keresztanyától kap egy fp mász utánam játékot aminek kutya ül egy repülön. Nem jut eszembe a neve...
Amúgy tényleg gusztustalan ezek a lepontozások... Senmi nem tudhatja miről mond le vagy nem mond le a azért hogy a gyermeke megkapja a vágyott dolgot.. Amúgy ha nagyobb lesz mi sem fogjuk túlzásba vinni de most még jól esik megvenni neki ezt azt :)
* aminek a tetenén.....
* kerekmese
Sziasztok,köszi a válaszokat,bár a vita a végén nem túl jó.
Nekem minden válasz nagyon hasznos volt,bár pontozni nem szoktam soha se le se fel.
Nálunk szombaton megyünk én szüleimhez ebédre ott lesz nyuszicsomag keresés az udvarban.Vasárnap férjem szüleivel találkozunk Szentendrén,együtt kirándulunk é ott rejtjük a el a tojásokat.
Hétfőn a nagyobbikomat elviszi a volt férjem,mi hármasban biztosan kirándulunk.
Igaz nagyobb értékűek az ajándékok,azért mi sem szoktunk elszállni ennyire,de mivel egész évben csak alkalmakkor kapnak,azt hiszem ez belefér.A vonat egyébként is jó áron volt,a nagyobbik meg meg lesz őrülve a kreatív cuccokért,ma van a szülinapja is és tőlünk az az ajándék,hogy zsúrt tarthat,így húsvétkor azért kap tőlünk tárgyat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!