Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tarthat a 4 hós oltás...

Meddig tarthat a 4 hós oltás utáni láz? Reggelre a popsijában 38,4 volt a hője. Adtam neki germicid kúpot. Hogy tudnék még segíteni rajta?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A 38,4-ből levontad az 5 tizedet? Mert ez teljesen normális el fog múlni, a szervezete dolgozik, termeli az ellenanyagot az oltásra reagálva. Viszont ha csak 37,9 volt, akkor legközelebb ne gyógyszert adj először, hanem próbáld lehúzni borogatással, vagy fürdővel, mert ez még nem vészes, nem is láz, csak hőemelkedés, emiatt ne gyógyszerezd. Nyugi, minden rendben lesz, ez teljesen természetes jelenség oltás után.
2010. febr. 17. 08:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a doki tanácsára minden egyes oltás után adtam neki lázcsillapító kuppot, és egyszer se lázasodott be. Ha megelőzhetem, akkor minek tegyen ki szegényt a láznak?
2010. febr. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!