Minden este más (tiszta) ruhában altatjátok 1 év körüli babátokat?
Figyelt kérdés
A napokban merült fel egy barátnőm által a kérdés, hogy minek adok a fiamra minden este tiszta ruhát, hiszen csak egy éjszakát van rajta. Lehet hogy igaza van. Ezt szoktam meg kicsi kora óta! :D
Ti hogy csináljátok?
2010. febr. 17. 07:56
11/14 anonim válasza:
Szia!
Lányom fél éves, két-három naponta adok rá tiszta rugit és bodyt, feltéve persze ha nem bukja le. Pancsi után adom rá, reggel kaja után leveszem róla és tiszta ruhát adok rá.
12/14 anonim válasza:
Én 3 naponta cserélem a rugdalózóját, csak alváshoz van rajta, 1 éves.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen... Lehet rosszul írtam. Este fürdés után tiszta ruhát kap, utána már csak szopizás van. Aztán minden reggel ébredés után ruhát cserélünk. Én sem engedem le a hálóruhájába a szőnyegre játszani se este, se reggel (úgy ahogy a 11.45-ös és az utolsó is írta), így igazából tiszta marad.
2010. febr. 17. 13:16
14/14 anonim válasza:
Enyém már 20 hónapos és max minden másnap másik ruhát kap.mivel reggel szokott kakálni eléggé beleívódik a a szag, de ha nem kakál akkor másnap még megkaphatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!