Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este más (tiszta)...

Minden este más (tiszta) ruhában altatjátok 1 év körüli babátokat?

Figyelt kérdés

A napokban merült fel egy barátnőm által a kérdés, hogy minek adok a fiamra minden este tiszta ruhát, hiszen csak egy éjszakát van rajta. Lehet hogy igaza van. Ezt szoktam meg kicsi kora óta! :D

Ti hogy csináljátok?

2010. febr. 17. 07:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Lányom fél éves, két-három naponta adok rá tiszta rugit és bodyt, feltéve persze ha nem bukja le. Pancsi után adom rá, reggel kaja után leveszem róla és tiszta ruhát adok rá.

2010. febr. 17. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 3 naponta cserélem a rugdalózóját, csak alváshoz van rajta, 1 éves.
2010. febr. 17. 11:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen... Lehet rosszul írtam. Este fürdés után tiszta ruhát kap, utána már csak szopizás van. Aztán minden reggel ébredés után ruhát cserélünk. Én sem engedem le a hálóruhájába a szőnyegre játszani se este, se reggel (úgy ahogy a 11.45-ös és az utolsó is írta), így igazából tiszta marad.
2010. febr. 17. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Enyém már 20 hónapos és max minden másnap másik ruhát kap.mivel reggel szokott kakálni eléggé beleívódik a a szag, de ha nem kakál akkor másnap még megkaphatja.
2010. febr. 17. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!