Milyen gyerekülést vegyek egyéves kislányomnak?
9-36 kg-ost ne vegyél szerintem. Minél "tovább jó" egy ülés- annál kevésbé biztonságos- gondold meg: egyéves kortól 12 évesig- mennyi változás történik ez idő alatt a gyerekek testében...
Ha veszel egy 9-18 kg-ost, az kb. 4 éves koráig lesz jó. Ezek még jobbára mind dönthetőek, mert ők még gyakran elalszanak. Ezt a méretet használtan vettem, a vaterán vagy a teszveszen vagy a babaszoba.hu-n nagy a kínálat. Azért ne vegyél meg akármit- én pl. kinéztem egy jót, vagyis amiről fórumokon és töréstesztes cikkekben jókat olvastam (Maxi Cosi Priori XP volt), és ilyet vettem- emlékeim szerint 25 e Ft-ért. (de ez 3 éve volt, ma már sokkal olcsóbbak). Arra figyelj azért, hogy balesetmentes legyen, és lehetőleg eredeti huzatos.
Most Römer Kid Plust vettem- ez 18-36 kg, Ez volt eddig a legdrágább ülésünk, de ezt használjuk majd a legtovább. (újonnanan, csomagoltan- valaki hoz be ilyeneket a babaszobán), kategóriájában ez nagyon kényelmesnek, biztinságosnak számít.
(és persze, amiket kinövünk,azokat mindig el is adom- ez már a következő vételárának egy része. ;))
Nekünk römer king van,nagyon szeretjük kényelmes.És a legjobb a töréstesztje,nálunk ez volt a legfontosabb szempont hogy biztonságos legyen.18-kg-ig jó és 10 hónapos volt a kislányom mikor elkezdtük használni.
Érdemes figyelni az akciókat is mert mi 15 ezerrel olcsóbban vettük kuponnal a brendonba.
1. vagyok. mind2 ülés jó, szerintem mindegy, h melyiket választod. a recaro - stm azért jó, mert sp-s, tehát oldalt a fej résznél ott vannak azok a "szárnyak", amik védig a baba fejét. a maxi cosi biztos jobban dönthető, mert az 18 kilóig van. próbáld bele a babádat mind2be, és biztos látni fogod, h melyik a jobb neki.
(1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!