Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekülést vegyek...

Milyen gyerekülést vegyek egyéves kislányomnak?

Figyelt kérdés
Lassan kinövi a babahordozót, ezért szeretnénk egy jó gyerekülést. Fő szempont a biztonság és a baba kényelme. Szeretnénk, ha sokáig lehetne használni (pl 9-36 kg-ig, de nem tudom, hogy ezek elég jók-e), illetve az is jó lenne, ha nem kerülne egy vagyonba...
2010. febr. 16. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:

a fiamé ez:

csak ajánlani tudom:

[link]

a teszveszen is van új mindig, esetleg néz szét ott is.

2010. febr. 16. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:

9-36 kg-ost ne vegyél szerintem. Minél "tovább jó" egy ülés- annál kevésbé biztonságos- gondold meg: egyéves kortól 12 évesig- mennyi változás történik ez idő alatt a gyerekek testében...

Ha veszel egy 9-18 kg-ost, az kb. 4 éves koráig lesz jó. Ezek még jobbára mind dönthetőek, mert ők még gyakran elalszanak. Ezt a méretet használtan vettem, a vaterán vagy a teszveszen vagy a babaszoba.hu-n nagy a kínálat. Azért ne vegyél meg akármit- én pl. kinéztem egy jót, vagyis amiről fórumokon és töréstesztes cikkekben jókat olvastam (Maxi Cosi Priori XP volt), és ilyet vettem- emlékeim szerint 25 e Ft-ért. (de ez 3 éve volt, ma már sokkal olcsóbbak). Arra figyelj azért, hogy balesetmentes legyen, és lehetőleg eredeti huzatos.

Most Römer Kid Plust vettem- ez 18-36 kg, Ez volt eddig a legdrágább ülésünk, de ezt használjuk majd a legtovább. (újonnanan, csomagoltan- valaki hoz be ilyeneket a babaszobán), kategóriájában ez nagyon kényelmesnek, biztinságosnak számít.

(és persze, amiket kinövünk,azokat mindig el is adom- ez már a következő vételárának egy része. ;))

2010. febr. 16. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy éves gyereknek kizárólag 0-18 kg-ig. Hacsak nem óriásbébi :) Nem írtad, hány kiló és hány cm.
2010. febr. 16. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk römer king van,nagyon szeretjük kényelmes.És a legjobb a töréstesztje,nálunk ez volt a legfontosabb szempont hogy biztonságos legyen.18-kg-ig jó és 10 hónapos volt a kislányom mikor elkezdtük használni.

Érdemes figyelni az akciókat is mert mi 15 ezerrel olcsóbban vettük kuponnal a brendonba.

2010. febr. 16. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
1 évesnek 0-18 as ülés? nem túlzás ez kicsit? nem akarok vitatkozni, csak nem értem, h 1 12 hónaposnál idősebb babát miért nem lehet "rendes" babaülésbe ültetni? leírnád a véleményed? előre is köszi
2010. febr. 17. 08:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a babó most 8,5 kg, de már majdnem 80 cm. Nézegettem a Maxi Cosi Tobi-t, meg a Recaro-t, mindkettő jónak tűnik, de bizonytalan vagyok. Mikre kell leginkább odafigyelni? Pl. hogy dönthető legyen, az szerintem fontos, de hogy mindkét irányból beköthető legyen? Vagy az oldalmerevítés mennyire fontos? Köszi a válaszokat előre is!
2010. febr. 17. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok. mind2 ülés jó, szerintem mindegy, h melyiket választod. a recaro - stm azért jó, mert sp-s, tehát oldalt a fej résznél ott vannak azok a "szárnyak", amik védig a baba fejét. a maxi cosi biztos jobban dönthető, mert az 18 kilóig van. próbáld bele a babádat mind2be, és biztos látni fogod, h melyik a jobb neki.

(1.)

2010. febr. 18. 09:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2010. febr. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!